Et par har tantrasex med kama sutra-stillinger
Tilføj nyt krydderi til sexlivet med de her fire kama sutra-stillinger© Getty Images

Sådan får I lækker tantrasex: Her er fire fede kama sutra stillinger

Det er bare med at kaste jer ud i det!

2. juni 2018 af Mette Andrea Boesgaard

Hvis der er en ting, tantrasex er berømt og berygtet for, så er det de mange særlige og avancerede sexstillinger. Og oprindeligt er de da også udviklet som yoga-stillinger, der skal åbne op for særlige energier med en specifik effekt for det elskende par. Men så indviklet behøver tantrasex altså ikke at være.

Woman har åbnet op for den gode, gamle klassiker Kama Sutra og fundet fire fede stillinger, som er langt fra de klassiske, frække sexstillinger, og som I let kan nyde hjemme i dobbeltsengen (eller på stuegulvet). Læs med og bliv inspireret – men inden da, så får I lige 6 tips med jer, inden i går i gang med den hede tantrasex. 

1. Der er flere varianter af samme kama sutra-stilling 

Da der er mange variationer af hver enkelt stilling, så har I også mange mulogheder at udforske. Og bare fordi, én af kama sutra-stillingerne ikke øjeblikkeligt sender dig direkte i den syvende himmel, så lad være med at droppe den med det samme.

Se i stedet hvad der sker, hvis du flytter benet lidt, lægger en pude under måsen eller skifter vægten fra et knæ til et andet.

2. Fortæl ham, hvad du kan lide ved jeres tantrasex

Fro du må ikke glemme, at din partner jo ikke er tankelæser. Så tal om, hvad du kan lide, og hvad der fungerer knap så godt, for at få det bedste udbytte af kama sutra-stillingerne.

3. Juster jeres placering i kama sutra-stillingerne

Det kan være en rigtig god idé at have puder i forskellige størrelser og former i nærheden, så du kan ændre lidt på tantra-stillingerne – det kan også være nyttigt at inddrage borde, stole eller høje sengegærde i legen, eller at flytte elskoven ned på gulvet.
Et par skal til at have tantrasex på en stol
Det kan være nyttigt at inddrage et møbel eller to, når I skal udforske tantra-universet.© Getty Images

4. En stærk bækkenbund forbedrer jeres tantrasex

I får mest ud af kama sutra-stillingerne, hvis I begge to sørger for at holde bækkenbundsmusklerne i form. Når I er fit og i stand til at kontrollere orgasme-musklerne, får du en kraftigere orgasme og han bliver bedre til at holde sin udløsning tilbage (og jo længere tid han holder igen, desto flere orgasmer kan du jo nå at få, ikke sandt?).

5. Lækker tantrasex kræver tålmodighed

Hvis I vil elske på ægte tantra-vis, er sanseløs pumperi forbudt. For det handler i stedet om at danse: Lav småbitte bevægelser, og læg mærke til hvordan din partner reagerer på dem.

Du kan for eksempel ride ham ganske forsigtigt eller benytte din toptrænede bækkenbundsmuskler til at klemme sammen om hans ædlere dele. Han, derimod, kan rotere i hoften eller variere sin stød, så han skiftevis støder dybt og mindre dybt. 

Den klassiske stødrytme i tantrasex følger mønsteret 9 lette, 1 dybt, 8 lette, 2 dybe, 7 lette, 3 dybe og så fremdeles. Husk også at tage jer god tid til projektet – hold hver stilling i minimum en halv time.

6. Brug jeres åndedræt i kama sutra-stillingerne

Essensen i tantrasex er den bevidste tilstedeværelse, og når I er opmærksomme på, hvordan det føles, når luften fylder lungerne og pustes ud, kan I slet ikke undgå at være mere til stede i øjeblikket.

Og så kan du også bruge åndedrættet til at styre ophidselsen (som jo skal bygges op i en uendelighed i tantra): Når du ånder dybt og langsomt ind, kan du genvinde kontrollen og tage farten lidt af, hvis I bliver lidt for kåde; når du derimod trækker vejret hurtigt og heftigt kan I i stedet bygge spændingen op.

Et par har hed tantrasex og udforsker nye stillinger
Hav og tålmodighed og brug jeres åndedræt, når I skal udforske den hede tantrasex.© Getty Images

Fire fantastiske former for tantra-elskov

Er du blevet nysgerrig på ideen om lækker tantrasex? Så får du her fire sexstillinger, som I kan udforske. Der er både lidt til nybegynderen og til dem, som gerne vil udfordre sig selv lidt. Der er også et par avancerede udgaver af de klassiske stillinger og noget nyt, som måske kræver lidt styrke. Måske kender du nogen af dem i forvejen...

1. Den tantriske missionærstilling

Som udgangspunkt ligner den meget den klassiske missionær-stilling – han ligger øverst, og du ligger nedenunder med spredte ben. Først støder han ind i dig efter det klassiske tantra-mønster (9 lette stød, 1 dybt, 8 lette, 2 dybe, 7 lette, 3 dybe og så fremdeles). 


Derefter (og altså inden han kommer) lægger han sig stille ovenpå dig og koncentrerer sig om området omkring sin penis. Du klemmer lårene hårdt sammen om ham, og så trykker I jer mod hinanden, mens han langsomt roterer i hofterne. Stillingen stimulerer både dit g-punkt og din klitoris på én gang.

Missionærstillingen behøver altså ikke være så kedelig, som den er i porno. Giv den her et skud, og du vil blive sendt i den syvende himmel. 

2. Tantrisk doggystyle

Læg dig på alle fire med en bunke puder som støtte under overkroppen. Lad ham glide ind i dig bagfra, mens han aer din røv. Bøj et af dine ben og lad ham holde fast i din fod, mens han løfter dit ben. Stillingen gør, at han bedre kan ramme dit g-punkt. Når I bliver lidt mere øvede, kan han holde begge dine fødder oppe.

Et par har tantrasex på en seng og hun sidder ovenpå ham.
Når I dyrker tantrasex kan I både sidde ned, lige ned eller stå op – kun nydelsen sætter grænser.© Getty Images

3. Siddende tantrasex

Han sidder med benene over kors. Knæl over hans skød med ansigtet mod ham og læg dine lægge under hans knæ, så du ikke kvaser hans ben. Når han trænger ind i dig, bruger du dine lårmuskler til at ride ham, op og ned, ganske langsomt. 

Hold jeres kroppe tætte på hinanden og vær opmærksomme på hinandens åndedræt. Det er især en god stilling for dig, for du bestemmer farten. Og så har I øjenkontakt og I har hænderne fri til at kærtegne hinanden.

4. Dybe tantra-stød

Læg dig på ryggen med en pude under numsen, så dit bækken er vippet en smule opad. Han løfter op i dine fødder, så dine ben er krøllet op og dine knæ næsten hviler på dit bryst – dine fodsåler rører ved hans bryst. Han holder dine fødder og støder langsomt ind i dig – på den måde har han fuld kontrol og du får dybe stød, der i samtidigt stimulerer dit g-punkt til perfektion.


Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.