Forbudt sex
© iStock

Forbudt sex: “Jeg dyrkede sex med min folkeskolelærer”

Læs interviewet med Amanda, der som 16-årige indledte et sexsuelt forhold med sin 12 år ældre folkeskolelærer

6. maj 2017 af Redaktionen

Amanda var fascineret af sin folkeskolelærer, fra den dag han startede på skolen. Efter hun gik ud af 9. klasse, tog tingene fart, og de indledte et sexuelt forhold, som hun overhovedet ikke fortryder i dag. 

Hvordan var dit forhold til din lærer i skolen?

“Min lærer startede på skolen, da jeg gik i 8. klasse. Han var meget åben og inviterede os til koncerter med sit band og hjem til ham. Jeg begyndte at åbne mig for ham. Jeg havde nogle problemer derhjemme, og det kunne jeg dele med ham. Vi blev mere venner end lærer og elev, selv om han var 12 år ældre end mig. Da vi stoppede på skolen, var jeg vildt ked af det, fordi jeg ikke skulle se ham dagligt. Vi var så tætte, og det kunne jeg ikke bære at undvære.”

Hvordan fandt I så sammen?

“Året efter jeg gik ud af 9. klasse, var jeg henne og se ham optræde. Bagefter inviterede han mig med til fest. Vi endte med at kysse på dansegulvet, og han hev mig med ind i soveværelset. Vi kyssede, men ikke mere den aften. Jeg var totalt forvirret, for han var jo min gamle lærer, og det føltes for grænseoverskridende at gå i seng med ham, selv om vi var tæt knyttede. Men jeg kunne ikke slippe tanken om ham, og efter et par uger med en masse sms’er tog jeg en taxa hjem til ham, og vi gik i seng sammen.”

Hvordan var det?

“Jeg var helt vildt nervøs. På det tidspunkt var jeg kun 16 år og rimelig uerfaren, og mine erfaringer med sex var ikke specielt fantastiske. Men jeg følte mig virkelig tryg og tilpas i hans arme, og jeg fik et kæmpe boost af selvtillid over, at han tændte på mig. Dagen efter var det lidt akavet, og jeg anede nærmest ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv. Vi aftalte, vi ikke skulle fortælle det til nogen, for han var stadig lærer på skolen og havde ikke brug for et rygte som ham, der knalder med eleverne. Men vi blev ved med at se hinanden og være sammen hen over sommeren.”

Holdt du det så helt hemmeligt? 

“Ja, i cirka et halvt år fortalte jeg det ikke til nogen. Og det var vanvittig svært. Jeg havde især lyst til at dele det med mine bedste veninder fra folkeskolen, men jeg var bange for, de ville stemple ham som ulækker. I dag er det mest bare en sjov historie, og jeg fortryder ikke, at vi var sammen.”

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.