Forbudt sex
© iStock

Forbudt sex | “Jeg havde sex med min kærestes bedste ven”

Læs om Isabellas vilde sexoplevelse med kærestens ven, der pludselig gjorde tegn til hende i sengen, hvor de alle tre lå

28. maj 2017 af Redaktionen

Hvad gør man, når kærestens bedste ven pludselig lægger an på én i selv samme seng, som kæresten befinder sig i? Læs om Isabellas vilde sexoplevelse med kærestens ven, der pludselig gjorde tegn til hende i sengen, hvor de alle tre lå.

Hvordan var dit forhold til vennen?

“Min kæreste, hans bedste ven og jeg gik tit i byen sammen alle tre. De var barndomsvenner, og vennen var vildt sød og flot, men jeg havde aldrig tænkt noget seksuelt om ham.”

Hvordan kom I så til at dyrke sex?

“Vi havde været i byen og overnattede alle tre i min seng. Jeg lå i midten, og om morgenen vågnede vennen og jeg ret tidligt. Jeg var stadig bagstiv, så jeg lagde mig med ryggen til vennen og prøvede at falde i søvn. Lige så stille rykkede han tættere og tættere på mig og løftede op i min dyne. Han begyndte at ae min ryg og mine hofter, og jeg var fuldstændig i vildrede. Tænk, hvis min kæreste vågnede og så det! På den anden side var jeg stadig lidt fuld, og det var rart, så jeg stoppede ham ikke. Han rørte mig over det hele, og så trak han mine trusser til side og trængte op i mig. Jeg turde næsten ikke røre mig, så vi vuggede stille frem og tilbage for ikke at vække min kæreste.”

Hvordan føltes det?

“Jeg var helt vildt splittet. På den ene side råbte en stemme inden i mig, at det var for dumt at gøre, især når min kæreste lå lige ved siden af. På den anden side var det så frækt, at vi skulle være helt stille for ikke at blive opdaget. Min kærestes ven går efter ret lækre piger, så jeg var smigret over, at han ville være sammen med mig. I den periode var jeg frustreret over, at min kærestes og mit forhold var lidt uklart. Hans ven var lækker, og det var så spændende, så jeg stoppede ham ikke.”

Fortalte du det til din kæreste?

“Nej. Da vi havde haft sex, gik vennen pludselig ud af værelset, og da jeg satte mig op, vågnede min kæreste. Men jeg sagde ikke noget som helst til ham – og har heller ikke gjort det siden. Hvis jeg havde været utro med en tilfældig fyr, ville jeg have fortalt det, men jeg vil ikke risikere både deres venskab og vores forhold ved at fortælle det.”

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.