Forbudt sex
© iStock

“Jeg knaldede min chef til en personalefest”

Læs interviewet med Rikke, der til personalefesten tog skridtet videre og endte op med chefen i hed og pirrende sex

28. maj 2017 af Redaktionen

Kunne I finde på det? Læs interviewet med Rikke, der til personalefesten tog skridtet videre og endte op med chefen i hed og pirrende sex!

Hvordan var din chef?

“Min chef er 14 år ældre end mig, og da han startede på jobbet, blev jeg hurtigt tiltrukket af ham. Han var meget direkte og kontant og udstrålede, at han var alfahan, og det tændte jeg på. Men lige så hård han kunne være, lige så blød var han over for mig. Han kunne ikke få sig selv til at rette på mig, så han fik andre til det.”

Hvordan vidste du, at der var mere mellem jer?

“Jeg lagde tydeligt mærke til, at han behandlede mig anderledes. Tit var vi alene på morgenvagter, hvor vi kunne snakke om personlige ting, for eksempel hvorfor jeg var single, og hvilken type mand jeg tændte på. Der var klart mere mellem os, og jeg ville bare have ham. På det seksuelle område elsker jeg at jage, og han skulle nedlægges. Da vi skulle til stor personalefestival for hele landet, vidste jeg, at nu skulle det ske.”

Hvordan skete det?

“Jeg stødte ind i ham og hans venner og gik lidt rundt sammen med dem. På et tidspunkt ville hans venner over og høre musik, så min chef og jeg gik rundt alene sammen. Stemningen og intensiteten mellem os steg straks. Vi talte ikke om, at vi ville være sammen, og vi kyssede heller ikke, men det lå i luften, at vi ville knalde. Nu! Vi gik rundt et stykke tid mellem de tusindvis af fulde medarbejdere på festivalen, og på et tidspunkt fandt vi et mørkt hjørne mellem nogle telte. Uden at sige noget til hinanden gik vi ind i krogen, hvor ingen ville lægge mærke til os. Der var ingen forspil og kys, bare lige på og hårdt. Ned med hans bukser, og så i gang op ad teltet.”

Hvordan var det?

Det var vildt pirrende at gå rundt og lede efter et sted, vi kunne knalde, og at det skete ud af det blå. Jeg følte mig magtfuld, fordi jeg dyrkede sex med en mand, der normalt er min chef. Faktisk følte jeg mig som hans chef i det øjeblik. Og så var det helt vanvittigt frækt at dyrke sex med så mange mennesker omkring os. Vi kunne nemt være blevet opdaget, og det var så intenst at vide. Han er jo min chef og 14 år ældre end mig, så det ville ikke være super smart, hvis vi blev opdaget.”

Hvordan havde du det bagefter?

“Bagefter havde jeg det rigtig fedt. Nu har chefen og jeg en hed hemmelighed, som ingen må kende, og det er frækt. Min chef og jeg har ikke talt så meget om, at det er sket. Kun, at vi begge synes, det var superlækker sex. Jeg er ikke interesseret i ham som kæreste, og han har det på samme måde, og det var fedt bare at være enige om, at det var et fantastisk knald.”

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.