Forbudt sex
© iStock

Forbudt sex | “Jeg solgte sex på nettet”

Mød Jane, der tjente penge på at sælge online ydelser af hende selv, og som samtidig nød arbejdet

11. maj 2017 af Redaktionen

Mød Jane der tjente penge på at sælge online ydelser af hende selv, og som samtidig nød arbejdet. For Jane var jobbet som et hvert andet. Det var jo bare ligesom at sidde bag kassen i Netto. 

Hvorfor startede du med at arbejde på sex-hjemmesiden?

“Jeg talte med en kvinde, som arbejdede på en sexside. I mine forhold har jeg været ret god til at skrive frække sms’er og snakke dirty i telefonen, så jeg begyndte at overveje det. Min største bekymring var, om jeg kunne blive genkendt, men jeg fandt ud af, at jeg kunne undlade at vise mit ansigt på fotos og webcam. På en måned kunne jeg få udbetalt 8.000 kroner ved siden af min SU. Og så var det en fed tanke, at jeg var én, som fremmede mænd faktisk ville betale for at se.”

Hvad gik jobbet ud på?

“Kunderne på siden kunne købe ydelser af mig. Billedserier af mig i undertøj, telefonsex og sex på webcam. Min første opgave var telefonsex, og jeg var rystende nervøs. Kunden havde betalt, og jeg sad bare og ventede på, han skulle ringe. Jeg lagde ud med at spørge, hvad han tændte på, og ud fra det fortalte jeg, hvordan jeg ville røre og kysse ham. På hjemmesiden kunne de også betale for at se mig på webcam, og nogle gange kunne jeg også se dem. Jeg ville så langsomt tage mit undertøj af og røre mine bryster, mens han onanerede. Nogle kunder bad mig lege med mig selv med en dildo eller vibrator, og så gjorde jeg det.”

Hvordan var det at være så intim med fremmede mænd?

“Jeg fokuserede altid på mig selv, og hvad jeg lavede, frem for den person, der var på min skærm. Jeg tænkte over, hvordan jeg skulle røre mine lår, og om jeg lå i en god vinkel. Mændene kunne ikke se mit ansigt, og derfor kunne jeg sagtens stene fjernsyn, mens jeg rørte ved mig selv. På den måde var det slet ikke intimt for mig.”

Fik du selv noget seksuelt ud af dit job?

“For det meste ikke. Jeg har aldrig fået en orgasme, mens jeg havde en kunde, og jeg har sjældent været tændt. Jeg spillede en rolle og var en anden, når jeg dyrkede telefonsex eller var på webcam. Det handlede om at give kunden den bedste oplevelse. Det var bare et job ligesom at sidde i kassen i Netto.”

Fortalte du nogen om dit job?

“Min rigtig gode veninde fik det at vide. Jobbet var en ret stor ting i mit liv, og jeg havde brug for at dele det med nogen. Heldigvis var hun virkelig positiv og syntes, det var enormt spændende. Jeg har aldrig fortalt min familie eller mine kærester om jobbet. Jeg vil nok hellere slagte mig selv end fortælle min mor, at hendes yndige datter har stukket en dildo op i sig selv for fremmede.”

Hvorfor stoppede du i jobbet?

“Et år efter jeg fik jobbet, mødte jeg en sød mand. Da jeg kunne mærke, jeg fik følelser for ham, sagde jeg op. Jeg ville ikke gå ind i et forhold, samtidig med jeg havde jobbet, for det føltes lidt som utroskab. Jeg var trods alt nøgen og i en intim situation med fremmede mænd.”

Fortryder du?

“Jobbet var fedt, og jeg fortryder på ingen måde. Jeg lærte meget om min egen seksualitet, og det er jeg glad for. Men jeg kunne ikke finde på at gøre det igen. Jeg brugte mange timer om ugen på at spille en anden, og det er opslidende. Samtidig fik jeg mindre lyst til sex i det virkelige liv, fordi jeg brugte 15 timer om ugen på sex i mit arbejde.”

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.