Forbudt sex
© Getty Images

Forbudt sex: “Jeg var min kæreste utro i to år”

Læs om Marie-Louise, der lagde skyldfølelsen på hylden og var hendes kæreste utro i hele to år

19. april 2017 af Redaktionen

Woman har talt med Marie-Louise, der på grund af et langdistanceforhold blev tryllebundet af den nye fyr på kollegiet – noget, der mundede ud i et spændende og forbudt forhold. Trods Marie-Louises eget faste forhold, forløb affæren over to år, indtil hendes egen kæreste afslørede, at han havde været hende utro.

Hvordan startede det?

“Min kæreste og jeg boede nogle timers kørsel fra hinanden, og efterhånden blev det irriterende at rejse så tit. Jeg følte, jeg gik glip af en masse på mit studie og med mine venner på grund af forholdet. Et halvt år efter vi blev kærester, flyttede en ny fyr ind på mit kollegium, og han fangede med det samme min opmærksomhed. Han kom fra København, havde rejst meget og var totalt afslappet. På mange måder var han modsætningen af min kæreste, og det var virkelig spændende. Til en fredagsbar endte vi med kun at være ham og mig. Vi sad og så hinanden dybt i øjnene og talte om, at mit forhold gik lidt trægt. Det føltes helt naturligt, og det endte med, at vi var sammen.”

Hvorfor fortsatte du affæren?

“Jeg var så sindssygt tiltrukket af ham, og det var enormt spændende at kysse og røre ham, fordi det var forbudt. Jeg ville på ingen måde være kæreste med min elsker, for vi passede ikke sammen på det plan. Men vores fysiske kemi var fantastisk, og jeg kunne ikke holde mig fra ham.”

Hvorfor var din kæreste ikke nok?

“Forholdet var mit første seriøse, og jeg kedede mig lidt i det. Før havde jeg været vant til spændingen ved at gå i byen og score, men nu kørte det lidt på rutinen med min kæreste. Og så var det bare så let at være utro. Min nye flirt boede lidt længere nede af min kollegiegang, så jeg kunne når som helst gå ned til ham.”

Tænkte du på din kæreste?

“Den første aften ignorerede jeg stemmen, der skreg, at han ville blive ulykkelig over det. Efter vi havde dyrket sex, havde jeg det lidt dårligt, men jeg lærte at lægge skyldfølelsen væk. Jeg fortalte mig selv, at jeg godt måtte gå i seng med ham den anden, så længe min kæreste ikke blev ked af det. Overhovedet ikke en rationel tankegang, men på den måde overbeviste jeg mig selv om, at jeg ikke var en dårlig person. Jeg overvejede mange gange at gå fra ham, men han elskede mig, og det var stort for mig at opleve, så jeg blev hos ham.”

Hvordan endte det?

“Efter to år fortalte min kæreste mig, at han havde været mig utro, og jeg blev rasende på ham. Det var helt vanvittigt dobbeltmoralsk, for jeg havde knaldet udenom i knap to år, men sådan var min tankegang. Vi slog op, og jeg kunne ikke se nogen grund til at gøre ham ekstra ked af det ved at sige, at jeg også havde været utro.”

Fortryder du, at du var utro?

“Jeg fortryder kun, at jeg ikke slog op med min kæreste lang tid før. Jeg var virkelig bange for at miste trygheden og hans kærlighed, men jeg skulle have indset, at han ikke var den rigtige for mig. Det var ikke fair, at jeg blev sammen med ham, når jeg samtidig knaldede med en anden.”

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.