Forbudt sex på den harmløse måde

Få guiden til forbudt sex - men uden at miste kæresten (bonus: Kan give ekstra god sex!)

1. juni 2012 af Mette Andrea Boesgaard

Forbudt sex på den harmløse måde


Sex i sig selv er lidt hemmeligt. Det er ganske vist ikke skamfuldt, som det var engang, og det er blevet mere legalt at tale åbent om det. Men derfor vil du nok aldrig vise dine veninder dit orgasme-fjæs eller give en opvisning i, hvad du og kæresten gør i sengen (selvom munden nok kan komme på gled, når du skal fortælle om, hvad du har oplevet med et one-night-stand!)...

Men sex kan faktisk også være forbudt. Hvis du gør det med den helt forkerte (en, der ikke er din kæreste, eller en, som du ikke burde duske) eller på det helt forkerte sted (til familiemiddagen eller et sted, hvor du kan blive opdaget). Og forbudt sex kan give et kick ud over det sædvanlige, netop fordi du ved, du gør noget, du ikke burde. På samme måde som den syndige chokoladekage lokker mere end de sunde grønsager, gør det forbudte aspekt nemlig den forbudte sex mere farlig, intens og tillokkende.

Vil du gerne have kicket af forbudt sex - uden rent faktisk at gøre noget, du ikke må? Så læs med her - det kan nemlig være lækker inspiration til at spice dit sexliv lidt op...

Sex med en anden

Den mest indlysende kilde til forbudt sex er sex med en, du slet ikke burde knalde med. Det kan være din lærer eller chef, dine forældres ven, et one-night-stand, en, der betaler dig for ydelsen, ham, der har en kæreste - eller bare ham, der ikke er din kæreste....

Men det smarte er, at du faktisk kan få lidt af kicket ved at knalde med en anden - selvom du knalder med din kæreste! Det kræver bare lidt rollespil.... Ja, I skal simpelthen forestille jer, at I er nogle andre end jer selv! Lyder det akavet og fjollet? Jamen, det er da også - første gang. Men derfor virker det altså alligevel....

Gode råd til rollespil:

1. Bliv enige om rollerne, kostumerne og handlingen, inden I kaster jer ud i rollespillet. Det er også en god lejlighed til at tale sammen om, hvad I synes er frækt - og hvorfor.

2. Sørg for, at I ikke bliver forstyrret undervejs.

3. Aftal, at I ikke må grine af hinanden - og at I skal blive i rollerne uanset hvad.


6. Spil, som gjaldt det en Oscar! Tænk over, hvad din person ville gøre. Er hun en bly viol, der skal kurtiseres og nødes for at gå hjem med en fremmed? Er hun en forsigtig og usikker elev, der skal tages med storm af en lærer - eller en kompetent sekretær, der lader sig blæse omkuld af chefen? Er hun en forelsket pige, der skal score en hot mand - selvom han har en kæreste og derfor ikke er så let at friste? Eller er hun en god pige med fast kæreste, der tænder for vildt på en fremmed og bare vil knalde? Husk også på at føre din rolle videre end til bare jeres møde i byen. Til det første kys - og det sidste knald!


4. Vælg et passende sted. Det er måske en god ide at starte med at spille rollespil hjemme første gang, hvis du ikke er vild med tilskuere, men så lad som om I er på cafe eller bar! Når I er blevet modigere, kan I flytte jeres mødested ud i byen til en passende beverding.

5. Forbered dig på din rolle. Måske skal du bare være dig selv til jeres rollespil - måske skal du være en anden? Klæd dig ud, så du passer til din rolle, og påtag dig en personlighed, der passer. Skal du være afdæmpet, erotisk, pågående, fræk, dydig?

Sex et offentligt sted

En anden stor kilde til forbudt sex er sex på steder, der er aldeles upassende - det være sig alt lige fra bagerste sæde i biffen til stranden eller et badeværelse til familiemiddagen! Uanset hvor jeres lille rendez-vous finder sted, er det vigtigste kick risikoen for, at I bliver opdaget...

Et par ord om loven først: Der er ingen danske love, der siger, at sex på offentlige steder er forbudt. Men tager I chancen, skal du være klar over, at hvis et andet menneske ser jeres små julelege og bliver forarget over dem, kan vedkommende faktisk anmelde jer for blufærdighedskrænkelse! Definitionen på blufærdighedskrænkelse inkluderer også så forholdsvis uskyldige fornøjelser som at kysse, befamle hinanden, tale frækt til hinanden og upassende blottelse af jeres nøgne legemer. Blufærdighedskrænkelse kan koste jer 4 år bag tremmer, men i praksis vil I dog højst sandsynligt slippe med en bøde, hvis det kommer dertil…

Er du udlandet, kan reglerne være nogle ganske andre og straffen langt hårdere. Sæt dig ind i det - før du lader lysterne løbe af med dig... Udenrigsministeriets rejsevejledninger giver ofte også lidt generel information på området.
Læs dem her


Sådan gør I:

1. Vælg et sted, hvor der ikke kommer alt for mange forbi. Og undgå helt sikkert steder, hvor der er mange børn eller overvågningskameraer - det er dømt til at ende med et bødeforlæg!

2. Medbring det mest nødvendige: Servietter (evt. vådservietter) til at tage det værste griseri. Kondomer. Et tæppe, hvis I skal ned på knæ.

3. Klæd dig praktisk. Og med praktisk mener vi en kjole eller en nederdel, så der er let adgang (og det er let at skjule jer lidt).

4. Start i det små; I behøver ikke knalde i Illums glaselevatorer - mindre kan også gøre det! Her er nogle gode steder til at have sex, der er fræk uden at blive farlig:

  • * I en have - jeres egen, jeres forældres - når der ikke er andre hjemme. Det smager lidt af sex i det fri uden den store risiko for at blive opdaget.
  • * Ude i naturen - i en klit på stranden (hø hø!) eller i en skov. Sørg for at søge væk fra stierne, så risikoen for, at I bliver opdaget, er mindst mulig.
  • * På et toilet - jeres eget, mens I har gæster, til en fest eller på et offentligt tilgængeligt toilet. Vær dog opmærksom på, at jeres sex-skapader kan koste jer en udsmidning.

LÆS MERE Her er guiden til sex i det fri

LÆS MERE Få fræk flysex

Forbudte lyster

Hvad forbudte lyster egentlig er, er meget forskelligt fra person til person. Nogle synes, at fantasier om andre er forbudt - for andre er det analsex, der er off limits. Og for andre igen går grænsen ved at blive taget med magt, for penge eller at være med i en trekant eller et gangbang.

Vil du gerne give dig i kast med dine forbudte lyster handler det først og fremmest om at vedkende dig dem. Gør dig klart hvad du egentlig fantaserer om - og om det overhovedet er noget, du har lyst til at indvie andre i og udleve i virkeligheden, eller om det måske er noget, der skal forblive på fantasi-planet! Fantasien kan være betragteligt mere tiltrækkende end virkeligheden... En god måde at gøre dig klart, om din fantasi er klar til at blive til virkelighed, er at google den og få mere information om den - og derefter at tale med kæresten om den. Når du har din viden på plads og har formået at tale højt om din forbudte lyst, har du også en klar fornemmelse af, om du egentlig har lyst til at gå videre med fantasien eller ej.


LÆS MERE Få guiden til at gøre din sexfantasi til virkelighed

Her er gode steder, hvor du kan læse mere om de mest almindelige forbudte lyster:

Sådan stripper du for kæresten

Lav en fræk sexvideo med kæresten

Er du til piger?

Læs mere....

Vil du vide, hvordan forbudt sex føles? Så læs med i Woman nr. 182, der udkommer torsdag 31. maj 2012 - her fortæller 7 kvinder om deres oplevelser på lagnet...