© Getty Images

Forfør din partner med sexet lingeri

Når dit undertøj skal være lidt frækkere end det plejer

5. juni 2020 af Sinful

Der er ingen tvivl om, at sexet lingeri er en fantastisk måde at forkæle sig selv og sin partner på, men det kan også være et fremragende middel til at styrke selvværdet. Det handler bare om at finde det sexet undertøj, der komplimenterer din kropstype og fremhæver dine unikke kvaliteter.

Nogle gange må undertøj også gerne være lidt ekstra frækt – altså lidt frækkere end det, der normalt hænger på mannequinerne i storcenteret. Og det er netop den slags lingeri, som vi skal kigge nærmere på nu.

Hos Sinful.dk finder du nemlig et stort udvalg af forførende og frækt lingeri i sensuelle blonder, frække snit og masser af sexede detaljer. I samarbejde med den erotiske webshop får du her fem bud på sexet lingeri, der sætter ekstra gang i fantasien.

1. Cottelli Bundløs Blonde Hipster

Har du planlagt en romantisk aften, som også gerne må være lidt fræk, så er denne bundløse hipster fra Cottelli lige noget for dig. Her får du en underdel med smukke blonder, et feminint mønster og en fræk gennemsigtig effekt, der tilsammen kombinerer det søde og det sexede look. Det elastiske materiale giver en perfekt pasform, så du både kan bruge hipsteren i soveværelset eller til en tur i byen med veninderne.

© Sinful

2. Nortie Friia BH og Bundløs G-Streng Sæt

Dette forførende sæt undertøj fra Nortie Lingerie er designet i Danmark og fremstillet i blød blonde kvalitet. Sættet består af både en justerbar trekants-BH med halterneck og en matchende g-streng, der ligeledes kan justeres, så den får den helt perfekte pasform. Friia BH og g-streng findes i one size, som svarer til S-XL, og passer derfor til mange forskellige størrelser.

© Sinful

3. Cottelli Bundløs Blonde Bodystocking

Hos Sinful finder du også masser af sexet plus size lingeri, der fremhæver kroppens smukke kurver. En af de mest populære modeller er denne bundeløse bodystocking, der har flotte blondedetaljer, samt et gennemsigtigt og strækbart materiale, som ikke overlader meget til fantasien. Det er uden tvivl en sikker vinder, hvis du gerne vil booste din selvtillid og samtidig forføre din partner under en romantisk aften.

© Sinful

4. Obsessive Floral Catsuit

Catsuits er både sofistikerede, elegante og frække. Dette smukke Floral Catsuit fra Obsessive er fremstillet i et fleksibelt materiale, der følger kroppens organiske linjer, hvilket giver et smukt og slankende look. Catsuitet er gennemsigtigt og fyldt med masser af forførende detaljer, som din partner med sikkerhed vil sætte stor pris på.

© Sinful

5. Cottelli Bundløse Strømpebukser

Du har sikkert allerede et par almindelige strømpebukser liggende inde i tøjskabet, men hvad tager du på, hvis aftenen skal være en lille smule frækkere? De bundløse strømpebukser fra Cottelli giver din partner et frit udsyn til hofter og numse, som han eller hun med sikkerhed vil elske. De frække strømpebukser findes i størrelser helt fra XS til 3XL.

© Sinful

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.