Nu er det mig, der bestemmer!
Nu er det mig, der bestemmer!

Forny dit sexliv med erotisk leg

Læs Womans guide og udlev dine egne og din kærestes frækkeste fantasier

13. marts 2009 af Julie Schrøder Kristensen

Synes du dit sexliv har fået en trist, grå farve? Og er du ved at falde i søvn, når din kæreste foreslår lidt kissemisse og missionærstilling? Så læs Womans guide og pift dit sexliv op med lidt fifs til, hvordan I bliver endnu bedre erotiske legekammerater.


Brug legetøj
Det er heldigvis gået af mode med de store, overdimensionerede, kødfarvede dildoer! Og det er heldigvis heller ikke tabu længere at bevæge sig ind i en sexshop med sin fnisende veninde under armen.

Flying Butterfly fra dildo.dk til 159 kr. + forsendelse
Flying Butterfly fra dildo.dk til 159 kr. + forsendelse

Også rigtig mange mænd kan nu få fornøjelsen af dit sexlegetøj - der er nemlig kommet rigtig mange vibratorer på markedet med tilhørende remote control. Prøv sommerfuglen! Den har stropper, så du kan bære den som et par trusser. Og så er det ellers bare at lade kæresten udtænke snedige planer for, hvornår der skal skrues op og ned for morskaben. Er du i tvivl om, hvilket sexlegetøj der passer til dig?
Læs her, hvordan du vælger den rette vibrator


Klæd dig ud
Det er og bliver en topscorer på mændenes hitliste over fantasier, hvis du hopper i et lille superfrækt sygeplejerskekostume, leger den uskyldige og uerfarne skolepige eller den beskidte stuepige.

Furry Love Cuffs - Purple fra lust.dk til 99 kr. + forsendelse
Furry Love Cuffs - Purple fra lust.dk til 99 kr. + forsendelse

I kan også prøve at skiftes til at spille den dominerende/dominerede - det behøver ikke være S&M, det kan sagtens være light-udgaven med plyshåndjern eller silkebånd om håndleddene og bind for øjnene. Har du svært ved at vælge et kostume, så få inspiration ved at
læse om mændenes favorit rollespil her
Kast terningen
Udover den gode gamle omgang strip poker, er det en god idé, hvis du har

Erotic4Real brætspil fra lust.dk til 499 kr. + forsendelse
Erotic4Real brætspil fra lust.dk til 499 kr. + forsendelse

mulighed for at gå lidt shop-amok i en sexbutik. Der er nemlig altid sjove og spændende erotiske spil at finde på hylderne - både brætspil, kortspil og ikke mindst terninger, som fortæller dig hvad du skal gøre ved din partner. Et supercool sexspil er Erotic4real. Her er det er op til spillerne selv, hvad man vil have ud af spillet - fræk og hed sex? Et ønske om at lære hinandens inderste fantasier, ønsker, tanker og fordomme at kende? Eller begge dele på samme tid?

Let's Fool Around Dice fra lust.dk til 79 kr. + forsendelse
Let's Fool Around Dice fra lust.dk til 79 kr. + forsendelseKøb de sjove elskovsterninger! Kast to, tre eller flere terninger på én gang! Det kan være du skal slikke ham i øret, kærtegne hans balder eller give ham et blowjob? Terningerne har magten!
Stil din appetit
Smør dig selv eller din partner ind i chokolade- eller karamelsauce fra top til tå (du kan også nøjes med at pensle de lidt mere opmærksomhedskrævende områder af hans krop) og begynd langsomt at lappe herlighederne i dig. Du kan enten købe lidt lækkert

Colore Moi Bodypaint - Red fra lust.dk til 89 kr. + forsendelse
Colore Moi Bodypaint - Red fra lust.dk til 89 kr. + forsendelse

erotisk body paint i en sexshop, men du kan også bare gå på rov i køleskabet og finde marmelade, honning, flødeskum og alt det andet du synes smager lækkert. Du kan også købe spiselige trusser eller massageolier tilsat smag. Hvis du har i sinde at tømme køkkenskabene, så
læs her hvordan du skal forføre din elskede med mad og hvordan du pirrer din kæreste med de frækkeste kys


Strip for ham
Hvis du har lyst til at kaste dig ud i strip-disciplinen, så prøv at gøre det endnu sjovere og frækt med rødt undertøj, corsage og stiletter. Du kan også købe små skørter eller udsmykning til kroppen, som alt sammen er med til at gøre oplevelsen endnu mere dampende hed for din kæreste. Du kan variere mellem en lille sensuel forestilling eller give den hele armen med sexede accessories og vilde moves. Vil du lære at strippe for kæresten? Så læs Womans guide her

Klik på galleriet til venstre og få mere information om de frække legesager!