Kvinde ligger i seng
Har du styr på de forskellige orgasmer?© Getty Images

5 forskellige orgasmer du kan få

Hvis du troede, der kun var én slags orgasme, tager du fejl

21. februar 2021 af Sinful

Hvis du troede, der kun findes én eller to forskellige typer af orgasmer, tager du helt fejl. Selvom klitorisorgasmen og G-punktsorgasmen uden tvivl er de mest kendte spillere i felten, findes der også mange andre sjove og dejlige orgasmetyper. Der er derfor ingen grund til at begrænse dig selv, når du har mulighed for at opnå nydelse i mange former og facetter.

Hvis du ikke har det store bekendtskab med orgasmer og gerne vil vide, hvordan du opnår ultimativ nydelse med eller uden partner, kan du her læse om fem forskellige orgasmetyper. Vi har sammen med Sinful lavet lidt research, så du kan lære alt om, hvad det vil sige at nå klimaks på mere end én måde.

1. Klitorisorgasme 

Den klassiske klitorisorgasme er vi naturligvis nødt til at komme omkring. Det er den orgasme, som de fleste kvinder har lettest ved at opnå og derfor også en af de mere velkendte former.

Orgasmen kendetegnes for mange ved at være en intens følelse, som spænder hele kroppen op, hvorefter du bliver helt afslappet. Du kan opnå den på flere måder, og hvis du vil være sikker på resultater, kan du få lidt hjælp fra sexlegetøj. Her kan en simpel power bullet fra Amaysin gøre tricket. Du kan også afprøve en Satisfy Cyrvy 3+ stimulator, som bruger pulseringsteknologi og skaber effektive og hurtige resultater. 

Amaysin powerbullet
En powerbullet som denne fra Amaysin er oplagt, hvis du vil få en klitorisorgasme.© Sinful

2. G-punktsorgasme

En anden vigtig og kendt form for orgasme er selvfølgelig g-punktsorgasmen. Den er ikke helt så let at finde som din klitoris, men med lidt øvelse og de rette produkter kan det lade sig gøre for alle.

Hvis du har svært ved at opnå en g-punktsorgasme, kan det være en fordel at bruge en g-punktsvibrator. Her er Velves Gaia et rigtig godt bud, fordi den er designet med henblik på at ramme dit g-punkt. Det er et simpelt, men meget populært og effektivt produkt. 

Velves Gaia vibrator
Brug en g-punktsvibrator, hvis du har svært ved at opnå en g-punktsorgasme. © Sinful

3. Skedeorgasme

En skedeorgasme kan være en smule svær at opnå for nogle kvinder. Her handler det om at slappe helt af i kroppen og fokusere på, hvordan det føles at have noget oppe i dig.

Hvis du ikke har en partner, som kan fylde dig ud, kan du heldigvis også sagtens opnå en skedeorgasme ved at bruge en god dildo. Her kan du for eksempel prøve Willie City Classic dildo, som både ligner og føles som den ægte vare. 

Willie City Classic dildo
Prøv en dildo som denne, hvis du gerne vil forsøge at få en skedeorgasme.© Sinful

4. Analorgasme

Selvom nogle sår tvivl om, hvorvidt det overhovedet er muligt for en kvinde at opnå analorgasme, er der gode argumenter for, at det faktisk godt kan lade sig gøre. Anus ligger tæt på de nerveender, som findes i vagina og bækkenbund, hvilket betyder, at du kan opleve nydelse i vagina gennem indirekte kontakt ved anus.

Hvis du gerne vil bevæge dig ind i dette univers, kan du starte ud med en Sinful Jewel Buttplug, som både kan bruges under sex, eller når du leger med dig selv alene. 

Buttplug
Analorgasmer kan opnås ved hjælp af en buttplug.© Sinful

5. Brystvorteorgasme

Ja, brystvorteorgasmer er en ting! Brystvorter er en erogen zone hos både kvinder og mænd, og derfor kan du sagtens opleve orgasmer og stor nydelse herigennem. Der er flere hundrede nerveender i dine brystvorter, hvilket gør dem enormt følsomme og perfekte til at opnå klimaks igennem.

Du kan selvfølgelig lege med brystvorterne med fingrene, men hvis du gerne vil have hænderne fri til andre ting, kan du prøve Obaies justerbare brystklemmer

Brystklemmer
Justerbare brystklemmer kan hjælpe dig med at opnå en brystvorteorgasme.© Sinful

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.