Fra læser til læser: De 21 bedste sextips

Vi har spurgt jer, hvilket sextips I ikke kunne leve uden. Værsgo og nyd - fra alle jer til alle jer!

17. oktober 2014 af Woman

Rør og ros
"Jeg elsker min kæreste og vores sexliv, og det viser jeg ved at røre ved ham hele tiden - også når vi bare går forbi hinanden. Vi sover altid nøgne sammen, og han vågner hver morgen og har lyst til min nøgne krop. Husk også at rose hans pik. Det tænder min kæreste helt vildt at høre mig snakke om den, og når hans selvtillid er i top, er vores sexliv det også."

Signe, 28 år

Rid ham langsomt
"Jeg har udviklet min egen rideteknik. I starten rider jeg kun spidsen af hans pik. Det gør jeg ti gange, og den sidste gang lader jeg ham trænge helt op. Næste gang rider jeg spidsen ni gange, inden jeg går i bund, derefter otte og så videre. Til sidst længes vi begge efter at give los, og det føles fantastisk, når vi gør det."

Mille, 25 år

Den bedste stilling
"Jeg kunne aldrig få orgasme under sex, før jeg opdagede dette trick: Han sidder i sofaen med ryggen mod ryglænet, og du sætter dig oven på ham. Mens du rider, holder han fast i dine hofter eller din røv og skubber dig frem og tilbage. Det er
ham, der styrer tempoet, og det skal være heftigt! Det er vigtigt, du slipper hæmningerne og nyder turen. På den måde kommer jeg hurtigt."

Carina, 27 år

Forbudte steder
"Dyrk sex på nye og forbudte steder. Min kæreste og jeg har gjort det på en fryser under en fest og på et tæppe i klitterne ved stranden. Det er fedt, fordi kroppen sitrer af adrenalin, og det er en vitaminindsprøjtning til sexlivet."

Sandra, 30 år

Opvarmning
"Forspillet skal være langt nok til, at jeg bliver kåd, men ikke så langt, at jeg bliver for våd, for så føler jeg mig ikke stram nok. Det er bedst, når han stikker pege- og langefinger op og laver 'kom her’-bevægelsen på mit g-punkt og derefter slikker mig. Så er jeg varmet op til orgasme."

Julie, 26 år

Varm og koldt
"Sæt dig på knæ mellem hans ben og tag en slurk varm te. Slik ham, indtil du kan mærke, at han er helt varm. Derefter tager du en isterning i munden og lader den glide langs hans pik. Når den er ved at være smeltet, går du tilbage til teen, og sådan fortsætter du, indtil han kommer. Der går ikke lang tid."

Jette, 25 år

Go' morgen sex
"Jeg elsker, når min kæreste kan holde rigtigt længe, og jeg har fundet ud af, at det er lettest for ham om morgenen. Derfor ved jeg, der er noget at komme efter, hvis jeg giver ham en god vækning. Jeg begynder med at kysse ham på halsen og øret, til han vågner. Så stikker jeg hånden ned og giver ham et håndjob. Det går aldrig lang tid, før han er klar!"

Pernille, 30 år

Læs mere om morgensex - sexen alle mænd drømmer om.

Pudetricket
"Min kæreste rammer helt rigtigt, hvis jeg lægger et par puder under numsen og trækker mine knæ godt op mod mig selv. Med hænderne griber jeg fat om hans balder og viser ham, hvordan jeg vil have tempoet, og hvor dybt han skal trænge ind. Det får mig helt op at ringe."

Lærke, 24 år

Hemmelig vibrator
"Hvis du ikke er vild med at købe sexlegetøj, er skraberen Gillette Fusion Power til mænd et godt alternativ. Du skal tage barberbladet af, før du tænder. Selve stangen er en supervibrator. Brug den til at stimulere dig selv under sex - så kan I komme samtidig, og det er fantastisk. Men den er heller ikke dum, hvis du skal hygge med dig selv en aften."

Camilla, 28 år

Hjælper med hånden
"Der gik noget tid, før jeg havde så meget tillid til min kæreste, at jeg turde røre ved mig selv under sex. Men nu er vi begge helt oppe at ringe over det. I missionæren løfter han sig op på armene, så vi holder øjenkontakten. Jeg bevæger en hånd ned og rører blidt ved hans kugler.
Med den anden hånd kærtegner jeg mig selv - først brysterne, derefter klitoris. Det føles vildt godt at gøre det, mens han er oppe i mig. Han bliver megatændt af at se mig røre ved mig selv. Det er så lækkert"

Louisa, 22 år

Yndlingskaninen
"Kvinde, hvis du ikke har en dildo, så skynd dig at købe en. Oh! My! God! Min favorit er en såkaldt rabbit-vibrator. Det er en dildo som har ører der vibrerer lige på klitoris. Når jeg virkelig vil gøre noget godt for mig selv, finder jeg den frem og tænder nogle stearinlys og sætter musik på. Jeg ved godt, det ikke er sex, men det er altså tæt på at være lige så godt!"

Line, 29 år

Masser af kys
"Kys er smaddervigtige. Hele tiden og overalt på kroppen. Husk at gøre dig umage og leve dig ind i det, så det ikke bliver en rutine-ting."

Birgitte, 32 år

Håndarbejde
"Der er meget fokus på blowjob, men jeg har rigtig gode erfaringer med at give håndjob. Her kan jeg virkelig kæle for hans stolthed. Det er vigtigt, du ikke bare gnider løs, men gør det langsomt og nydende. Brug begge hænder enten samtidig eller skiftevis, og brug masser af smørelse, så de hele tiden glider nemt - enten massageolie eller glidecreme. Husk også at massere hans testikler med olien. Tag dig god tid, og nyd at se hans ekstase. Han vil elske dig for det!"

Ida, 27 år

Omvendt doggy
"Jeg elsker, hvordan sex føles, når jeg sidder øverst og styrer tempoet. Samtidig tænder jeg vildt på fornemmelsen af en doggy style, og hvad gør man så? Omvendt cowgirl! Der rammer han de rigtige punkter, samtidig med jeg får den dyriske fornemmelse af at blive taget bagfra."

Mie, 23 år

Spændt fast
"Min kæreste og jeg tænder på mild dominans. Det føles plat med håndjern, så han bruger et bælte til at binde mine hænder med. Det gør ikke spor ondt, men det er råt, så vi kan leve os ind i det og give los. Når jeg ligger med hænderne spændt sammen over hovedet, er jeg 100 procent i hans magt. Det er frækt!"

Tabita, 27 år

Vibrator med i seng
"Mit bedste sextip er at bruge en vibrator på min klitoris, mens vi ligger i ske og
dyrker sex. Det føles ikke bare vildt godt for mig, men også for min kæreste, som siger, det kilder dejligt i hans pik. Med en vibrator er det meget nemmere for os at komme på samme tid, hvilket er fantastisk. Prøv det!"

Marianne, 28 år

Store forventninger
"Sex er bedst for mig, når jeg har gået og bygget forventningen op. Så sitrer kroppen af seksuel energi, og det føles endnu mere fantastisk, når han tager mig. Derfor sender jeg nogle gange et billede af mig selv i undertøj til min kæreste med en tekst om, at jeg glæder mig til, han kommer hjem. Vi når som regel ikke længere end til køkkenbordet, før vi bare MÅ have hinanden."

Beate, 25 år

Sut min finger
"Min kæreste tænder vildt på, at jeg sutter på hans fingre under sex. Det må gerne være voldsomt og sige blowjob-lyde, for så kan vi næsten narre hans hjerne til at tro, at han dyrker sex og får et blowjob samtidig. Og hvilken mand vil ikke gerne det? Sjovt nok bliver jeg også selv megatændt af det."

Signe, 25 år

Hands on-undervisning
"Jeg får lettest orgasme, når jeg gør arbejdet selv, men han må godt hjælpe. Jeg fører hans hånd derned og bruger hans fingre som værktøj. Når han har lært at gøre det rigtigt, får han lov at ‘flyve solo’, og han bliver pavestolt, når han hører mig stønne"

Joahnne, 32 år

Det perfekte blowjob
"Først fylder jeg munden med spyt, så der er masser af fugt. Jeg sætter munden om hans pik som en sugekop og trækker den af med et svup. Han elsker både følelsen og lyden. Brug også hånden som forlængelse af munden, så hele hans pik er dækket."

Marie-Louise, 27 år

Sjovere tøjvask
"Dyrk sex på vaskemaskinen, mens den centrifugerer. Mmm, det kilder alle de rigtige steder."

Eva, 26 år

Læs også mændene bedste sextips.

Bragt første gang i Woman nr. 164