Fra læser til læser: Få de ultimative orgasmetricks

Er du gået i stå, eller har du helt givet op i jagten på the big o - så kan du få liv i lagnerne igen med læsernes eksplosive råd til at nå klimaks

29. januar 2015 af Marianne Fischer

“En sikker vinder for mig er, når manden tager mig hårdt i missionærstilling med mine ben på sine skuldre. Hvis han også trækker sig ud en gang imellem og leger med sig selv op ad min klitoris, så er jeg ved at eksplodere.”

Kathrine, 22 år

 

“Giv dig hen, og mærk efter! Glem vasketøj, nullermænd under sengen, hængepatter og uglet hår. Bare nyd det!”

Helle, 27 år

 

“Jeg rider min kæreste med kraftige vug, mens han slikker og sutter på mine bryster. Den virker for mig hver gang!”

Maria, 25 år

 

“Når det skal gå hurtigt, bruger jeg altid min bruser eller min lille vibrator til at stimulere klitoris. Det kilder rigtigt skønt, og hele min krop summer bagefter.”

Sara, 24 år

 

“Jeg får den bedste orgasme, når jeg rider, og han peger fingrene let op mod min klitoris. På den måde kan jeg selv styre hvor hårdt, og hvor trykket skal ligge på min klitoris.”

Signe, 30 år

 

“Jeg plejer at ride ham hurtigt og hårdt! Jeg glider frem og tilbage på ham, så min klitoris bliver kildet. Det føles lækkert på to måder - både når han er inde i mig, og når jeg glider på ham.”

Nanna, 27 år

 

“Jeg er aldrig bange for at sige, hvad jeg vil have i sengen. Hvis ikke manden kan finde ud af det, så leger jeg bare med mig selv. Sex uden orgasme må være en ommer.”’

Anna, 25 år

 

“Tag dybe indåndinger, og slap af i underlivet. Så kommer det af sig selv”

Tanja, 21 år

 

 

“Jeg kommer, hver gang jeg er ovenpå og læner mig frem over ham. Mens jeg gør det, presser jeg mit underliv mod ham, og så skal han tage styringen og trække mig ned over sig”

Pernille, 27 år

 

“For mig er det helt sikkert, jeg når klimaks, hvis jeg leger lidt med sig selv inden sex - og gerne mens han ser på. På den måde får jeg varmet mig selv perfekt op. Jeg kender jo min krop bedst - og så er den lige klar til, at han overtager.”

Merete, 32 år

 

“Når jeg rider, skal han kilde mig på armene og brystet. Det sætter gang i hele kroppen og kan få mig til at komme på et øjeblik!”

Sarah, 29 år

 

Mit bedste trick er forspil! Han må gerne lige smutte forbi mine mere følsomme dele med en våd tunge og sine fingre, inden det hele går i gang.”

Anne, 30 år

 

“Den sikre må være, når min partner slikker sig gennem alfabetet”

Mie, 21 år

Læs også: Womans store orgasmeguide

 

“Giv dig tid. En orgasme skal ikke skyndes på, men nydes! Ved at tirre mig selv til at være ved at komme flere gange i træk kan jeg forstærke min orgasme, når jeg så lader den rulle ind over mig.”

Kristine, 26 år

 

“Det bedste er, når han tager mig i en liggende doggy style, kysser mig i nakken og bider mig i øret, samtidig med at han masserer min klitoris med sine fingre!”

Sofie, 25 år

Du vil (garanteret) også kunne lide