© Getty Images

Frække oplevelser med Fifty Shades of Grey

Bliv indviet i det kinky univers med sexlegetøj fra den populære trilogi

18. august 2020 af Sinful

Har du læst bøgerne eller set filmene Fifty Shades of Grey? Så kender du med sikkerhed allerede nogle afde erotiske produkter, som vi vil præsentere dig for i dette indlæg.

Vi har nemlig kigget nærmere på det erotiske univers, som Anastasia Steele bliver en del af, da hun møderden karismatiske og succesfulde forretningsmand, Christian Grey. Et univers, der både indeholder piske, håndjern og mange andre kinky produkter.

På Sinful.dk har de en hel kollektion af Fifty Shades of Grey Sexlegetøj, som er inspireret af den populære trilogi. Vi har udvalgt 5 erotiske produkter fra kollektionen, som egner sig perfekt til dig, der gerne vil eksperimentere lidt med det kinky univers.

1. Fifty Shades of Grey - Opladelig G-punkts Rabbit Vibrator

Vi starter med et velkendt produkt, som også er et af de mest populære fra den store Fifty Shades of Grey kollektion. Med denne lækre g-punkts rabbit vibrator får du hele 36 forskellige vibrationsindstillinger, to kraftfulde motorer, samt ind- og udvendig stimulation. Denne kombination giver dig mulighed for at opnå meget intense orgasmer, som du ikke har oplevet før. Rabbitten er desuden vandtæt, så du med fordel kan bruge den under bruseren.

© Sinful

2. Fifty Shades of Grey - Dobbelt Blindfold Sæt

Gør jer klar til at opleve hinanden på helt nye måder. Blindfold sættet fra Fifty Shades of Grey skærper sanserne, så blide berøringer, kys og slik vil føles meget mere intense end du er vant til. Sættet indeholder to blindfolds - en i hvid og en i sort, så der er en til både dig og din partner. Hvis det ikke er nok med blindfoldet i sig selv, kan I med fordele udvide legen med tickler eller pisk for at intensivere nydelsen.

© Sinful

3. Fifty Shades of Grey - Flogger Pisk

Vil du udleve dine fantasier med pirrende strejf og skarpe sensuelle slag, så skal du (eller nok nærmere din partner) have fingrene i denne Flogger Pisk fra Fifty Shades of Grey kollektionen. Pisken har 48 sølv-snerter i kunstlæder, der er ideel til både blide berøringer på huden samt de lidt hårdere slag, som skaber en nydelsesfuld smerte. Det gør den helt perfekt til nybegyndere inden for dette frække og kinky univers.

© Sinful

4. Fifty Shades of Grey - The Pinch Nipple Clamps

Disse smukke brystklemmer fra Fifty Shades of Grey er til dig, der gerne vil have nydelse og smerte på én og samme tid. Du kan justere klemmerne, så du får præcis det tryk, som du ønsker, hvilket gør dem perfekt til både nybegyndere og øvede. Brystklemmerne har fire små metalkugler, som ikke kun er til pynt. De er nemlig med til at give ekstra pirring ved bevægelse eller berøring, som bare skal opleves.

© Sinful

5. Fifty Shades Freed Pleasure Overload

Vi slutter af med en løsning der indeholder lidt af det hele. Det fantastiske sæt, fra den officielle Fifty Shades Freed Pleasure Collection, indeholder alt, hvad nysgerrige par skal bruge for at komme i gang med erotiske sanselege. Sættet består af 10 spændende stykker sexlegetøj, som I kan bruge til at binde, pirre og tilfredsstille hinanden med. Vil du gerne vide mere om indholdet, så finder du det lige her: Fifty Shades Freed Pleasure Overload.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.