© Getty Images

3 frække overraskelser, der sætter ekstra skub i sexlivet

Forkæl dig selv og din partner med en fræk overraskelse

26. maj 2020 af Sinful

Hvem elsker ikke overraskelser? Nu kan du forkæle din partner med en erotisk gave, der indeholder frække overraskelser, som med sikkerhed vil skabe stor glæde hos jer begge.

Den erotiske webshop, Sinful, har flere nemlig lanceret flere parbokse med frække overraskelser, der indeholder alt, hvad du og din partner skal bruge for at tage på et nydelsesfuldt, romantisk eller frækt eventyr sammen.

I samarbejde med Sinful giver vi dig tre bud på frække bokse med erotiske produkter, som du og din partner kan nyde sammen over flere dage.

1. 10 Day Love Challenge

Du har måske allerede hørt om Sinfuls populære julekalender, der indeholder 24 erotiske produkter, som du kan bruge sammen med din partner. Denne 10 Day Love Challenge indeholder ikke lige så mange produkter, men ellers er konceptet det samme.

Den elegante boks, der består af 10 låger med sexlegetøj, har været Sinfuls absolut bedstsælgende parprodukt i starten af 2020. De mange erotiske produkter giver rig mulighed for at eksperimentere og udforske hinanden i mange timer. Det er helt op til jer, om I kan klare spændingen og kun åbne en låge om dagen, eller om I åbner dem alle på én gang.

Challenge-boksen er den perfekte gave, som ikke behøver nogen speciel anledning. Så forkæl dig selv og din partner med 10 dage i erotikkens tegn, hvor I rigtig kan nyde hinanden.

© Sinful

2. 4 Weeks of Pleasure Par Boks

En anden populær boks med frække overraskelser er 4 Weeks of Pleasure Par Boks, der består af fire erotiske produkter af høj kvalitet. Denne boks er det perfekte valg, hvis du synes, at 10 stykker sexlegetøj på én gang er lidt for overvældende.

Med 4 Weeks of Pleasure Par Boks er det meningen, at du og din partner skal åbne en ny låge hver uge, og på den måde trækker I spændingen ud over en hel måned. I kan selvfølgelig også åbne dem alle på én gang, så I kan få et overblik over jeres nye legetøj.

© Sinful

3. Sexlegetøj Starter Kit

Har du ikke den store erfaring med sexlegetøj og vil du gerne vide, hvad du køber? Så kan det være, at Sinfuls Sexlegetøjs Starter Kit er mere passende til dig og din partner.

Her får I den bedste start på et mere legende sexliv. Boksen indeholder nemlig seks forskellige produkter til jer begge og en guide på dansk, der giver jer konkrete informationer om produkterne. Det sikrer jer den bedste introduktion til sexlegetøjets fantastiske univers.

Der medfølger desuden en gratis vandbaseret glidecreme, som er med til at give jer den mest optimale oplevelse med jeres nye produkter.

© Sinful

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.