Mand og kvinde i seng i december
Skal du og din kæreste også have lidt ekstra skub i julehumøret?© Getty Images

4 geniale tips: Sådan giver du ham den frækkeste december

Læs her, hvordan du giver ham en december, som I aldrig glemmer.

5. december 2020 af Sinful.dk

Vil du tage dig lidt ekstra godt af din kæreste her i julemåneden, så kan det være, du skal forkæle ham eller hende med én eller flere frække overraskelser. Det vil med garanti sætte et ekstra skub i julehumøret hos jer begge.

I samarbejde med Sinful.dk har vi samlet fire forførende overraskelser, der kan give dig og din partner den sjoveste og frækkeste december, som I kun turde drømme om.

Psst! Husk, at de fleste mænd også sætter stor pris på lidt frækt undertøj. Vi foreslår, du kigger lidt nærmere på Nortie Lingerie, der har masser af sexet undertøj med et frækt twist.

1. 10 Day Love Challenge

Tør du tage imod udfordringen med 10 frække dage i erotikkens tegn? Denne parboks indeholder forførende sexlegetøj, der inviterer til fælles nydelse, som helt sikkert vil sætte krydderi på jeres sex- og samliv. Hvis I ikke har erfaring med erotiske produkter, så er denne boks et godt sted at starte, da I får lidt forskelligt, som I kan afprøve hjemme i dobbeltsengen. I vælger naturligvis selv om I vil åbne alle 10 låger på én gang eller om de skal spredes ud over flere dage, så spændingen og overraskelserne varer i længere tid.

Bliv klar til 10 dage i erotikkens tegn

10 Day Love Challenge
10 Day Love Challenge© Sinful.dk

2. Vibrator Æg

Tør du overlade kontrollen til din partner, så er der masser af nydelsesfulde oplevelser i vente med dette fjernbetjente vibrator æg – både for din kæreste og for dig. Ægget har hele 11 forskellige vibrationsmønstre, der kan styres via den medfølgende trådløse fjernbetjening. Det betyder, at I kan forlade soveværelset og i stedet kaste jer over diskrete lege i offentligheden, der med sikkerhed giver jer begge lidt ekstra farve i kinderne. Med en rækkevidde på 10 meter kan I nemt tage på café, restaurant, i biffen eller et andet sted, uden at I skal bekymre jer om at forbindelsen ryger midt i klimaks.

Tag på frække eventyr i offentligheden

Vibrator Æg
Vibrator Æg© Sinful.dk

3. Tie Me Up – Sexlegetøjsboks

Bliver du også lidt vild i varmen, når du læser eller ser Fifty Shades of Grey, så er sexlegetøjsboksen ‘Tie Me Up’ med sikkerhed noget for dig. Den frække boks indeholder et blindfold, bindebånd, bondage tape, brystklemmer og en flogger, som du kan bruge sammen med din partner. Der er kort sagt alt, hvad I skal bruge for at udforske det spændende BDSM univers, der gemmer på et hav af erotiske oplevelser. Der medfølger også en inspirerende guide, der beskriver, hvordan I skal bruge produkterne, så I sikkert og trygt kan tage på et nydelsesfuldt eventyr sammen.

Udforsk det frække BDSM univers

Tie Me Up - Sexlegetøjsboks
Tie Me Up - Sexlegetøjsboks© Sinful.dk

4. Double Joy Parvibrator

Elsker du at have sex med din partner, men har du nogle gange brug for lidt ekstra, som hurtigt og sikkert sender dig i orgasmehimlen? Med denne lækre parvibrator fra Satisfyer får du vilde og intense vibrationer, der stimulerer dit G-punkt, samtidig med at din mand kan trænge ind og gøre sit arbejde. Parvibratoreren sidder nemlig i kvinden, men vibrationerne kan også mærkes på mandens penis, og det vil med garanti også give ham stor nydelse.

Prøv også Satisfyer Connect Appen, der giver uendelige vibrationsmuligheder for jer begge.

Forkæl dig selv og din mand med en parvibrator

Double Joy Parvibrator
Double Joy Parvibrator© Sinful.dk

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.