Kvinde og mand ligger i sengen
© Getty Images

Glidecreme giver en højere seksuel nydelse

Få endnu bedre sexoplevelser med den helt rette glidecreme. Vi guider dig til at vælge de bedste produkter på markedet

12. september 2020 af Sinful

Hvis du tror, at glidecreme kun er for kvinder i overgangsalderen, der ikke længere producerer nok naturlig smørelse, så kan du godt tro om igen. Glidecreme er det ekstra lille krydderi, der kan gøre den seksuelle nydelse endnu større og sexlivet mere legende.

Du kan bruge glidecreme til både vaginal- og analsex, samt til sololeg med og uden sexlegetøj. Det er altså et ekstra supplement til alle former for dejlige sexlege, og i denne artikel vil vi gøre det nemmere for dig at finde ud af, hvilken glidecreme du skal vælge.

I samarbejde med Sinful får du her 5 bud på forskellige glidecremer, der er perfekte til hvert sit formål. Husk, at du på Sinful.dk også kan finde masser af frækt sexlegetøj til både kvinder, mænd og par.

1. Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme

Hvis du gerne vil have en glidecreme, der minder mest muligt om naturlig smørelse, så er det bedst at gå efter en vandbaseret udgave. Det er også den slags, du skal vælge, hvis du skal bruge den sammen med sexlegetøj, der er fremstillet af silikone. Det ødelægger nemlig ikke legetøjet, og så giver det en glattere og mere levende fornemmelse, som bare må opleves.

Denne Økologisk Vandbaseret Glidecreme fra Kaerlig er produceret i Danmark og fremstillet af økologiske og naturlige ingredienser. Glidecremen er desuden pH-reguleret, har en høj glideevne samt en neutral duft og smag – og så er den blevet vurderet til en A-kolbe af Forbrugerrådet Tænk Kemi.

Glidecreme
© Sinful

2. Sinful Silk - Silikone Glidecreme

Den bedste glideevne får du uden tvivl med en silikone glidecreme. Den er meget drøj i brug, og den silkeagtige konsistens er med til at gøre hele oplevelsen blødere og mere behagelig. Silikone glidecreme tørrer ikke ud, ligesom andre varianter kan gøre, hvilket betyder, at den er helt ideel til samleje eller intim massage.

Sinful Silk Silikone Glidecreme har en neutral duft, som også gør den perfekt til at smøre på huden efter intimbarbering, hvis du vil pleje og beskytter huden. Glidecremen er også velegnet at bruge sammen med sexlegetøj af glas og metal, men den må ikke benyttes sammen med sexlegetøj af silikone, da det kan skade produkterne.

Glidecreme
© Sinful

3. Sinful - Anal Glidecreme

Vil du gerne have de bedste betingelser for en nydelsesfuld omgang analsex – enten med din partner eller med anal sexlegetøj, så skal du vælge en glidecreme, der passer til formålet. Sinful Anal Glidecreme har en tyk og blød konsistens samt en ekstra god glideevne, som hverken føles fedtet eller klistret.

Glidecremen er vandbaseret, og den kan derfor bruges sammen med både kondomer og anal sexlegetøj. Du har altså alle muligheder åbne med dette lille vidundermiddel, der ligeledes er blevet vurderet til en A-kolbe af Forbrugerrådet Tænk Kemi.

Glidecreme
© Sinful

4. Swede Fruity Love - Glidecreme med Smag

Sex må selvfølgelig gerne smage godt, og det er lige præcis, hvad det kan komme til, hvis du investerer i en glidecreme med smag. Det kræver ikke meget mere end et par dråber, før jeres oralsex bliver frækkere og endnu mere lækker i forhold til, hvad I er vant til.

Med denne Swede Fruity Love Glidecreme kan I vælge mellem 7 fantastiske smagsvarianter, der indeholder 100 procent naturlige aromaer og kun godkendte ingredienser, som også anvendes af fødevareindustrien. Den vandbaseret glidecreme er desuden både parabenefri og pH-balanceret, så du kan trygt bruge den intimt.

Glidecreme
© Sinful

5. Waterglide - Stimulerende Glidecreme

Vidste du, at du også kan få en pirrende glidecreme, der kan meget mere end bare at fungere som ekstra smørelse? Hvis ikke, så gør vi dig meget klogere her. En stimulerende glidecreme kan for eksempel varme eller køle, hvilket giver en helt speciel oplevelse, når du bruger den.

Hvis du gerne vil prøve en glidecreme med kølende effekt, så er Waterglide Stimulerende Glidecreme det perfekte valg. Den vandbaserede glidecreme har en sød duft af friske tropiske frugter, er skånsom mod huden samt klinisk og dermatologisk testet. Tilsæt en lille smule til legen og mærk den store forskel, som den kølende effekt gør ved jeres frække eventyr.

Glidecreme
© Sinful