© iStock

Godnathistorie: Manden overfor

I Mettes drømme havde hun haft sex med Adam mange gange. Til en fest på højskolen gik hun efter ham

30. november 2014 af Woman

Godnathistorie: Manden overfor

Adam lagde sine hænder på Mettes mave og begyndte langsomt at krænge bukserne af hende. Ophidselsen skyllede ind over hende. Han kyssede hende blidt på indersiden af lårene og lod drillende en finger køre rundt langs trussekanten i ulideligt lang tid - indtil den endelig sneg sig indenfor...

RRRIIING... Mette slog øjnene op, komplet forvirret i cirka to sekunder, indtil hun genkendte loftet. Hun var på sit værelse på højskolen, hvor hun havde boet i en uge. Og hun havde drømt om Adam igen - det var ved at være en tilbagevendende seance.

Da hun nogle minutter senere mødte ham ude på gangen, slog hun blikket ned ved tanken om, hvad han havde gjort ved hende. Altså i drømmen. I virkeligheden sagde han bare "godmorgen", mens han kastede et undersøgende blik på hendes rødmende ansigt.

LÆS MERE Godnathistorie: En fræk kop kaffe

Hun gik ud af badeværelset, og under bruseren kunne hun høre pjaskelyde fra naboværelset, hvor Adam var. Sikkert med dråberne drivende ned ad sin perfekt tonede krop, forbi de markerede mavemuskler, forbi navlen og videre ned...

"Mette, er du snart færdig?” En af de andre højskoleelever hamrede på døren og ødelagde et gyldent øjeblik i Mettes tankerække. Det lod til, at hver gang hun slog hjernen fra bare et sekund, gik den straks i gang med at producere sexfantasier med Adam. Dejlige, søde, smukke Adam, der boede på værelset lige over for hendes, og som var den første, hun var blevet venner med på skolen.

Kamp til stregen

Imens hun stod og skyllede sæben ud af håret, besluttede hun sig for at gøre noget. Til festen i aften ville hun prøve at score ham. Det måtte briste eller bære, for hun holdt ikke til at lade det blive ved fantasien meget længere.

Festen blev holdt i gildesalen, hvor de startede med middag klok- ken 19. Der var bordkort, og Mette var dødærgerlig over at opdage, at hun skulle sidde ved et helt andet bord end Adam. Endnu værre var det, at hun havde god udsigt til Adams bord, så hun kunne se, hvordan Sille sad og bagte på ham. 

Sille med de lidt for store bryster i de lidt for små bluser. Mette kunne se, at Sille hele tiden lænede sig ind over bordet, og at Adam kæmpede for ikke at glo ned i udskæringen. Der gik et sus gennem Mettes krop, da Adam på et tidspunkt fangede hendes blik gennem rummet og mimede "red mig" til hende.

LÆS MERE Godnathistorie: Fræk forretningsrejse

Det gjorde hun, lige så snart dansegulvet blev åbnet. Tre dybe vejrtrækninger, så var hun klar til at gøre et move. Hun gik hen til hans bord og trak ham uden videre med sig, mens hun kunne høre Sille beklage sig over, "at de altså lige sad og snakkede"...

Da hun mærkede Adams fingre flette sig ind i hendes, vidste hun, at han var hendes. De kastede sig ud i en intim dans, kind mod kind, helt tæt og med Adams ene knæ mellem hendes ben. Hvor længe de dansede, havde Mette ingen anelse om.

Det eneste, hun sansede, var Adams duft i sine næsebor, og hans hænder, der fandt frem til skjulte steder på hendes krop. En gang imellem lod han sine læber glide op ad hendes hals for at give et helt fjerlet kys, der fik det til at gyse gennem Mettes krop.

Da de senere på aftenen tæt omslyngede tumlede op på værelset, var hun så tændt, at det næsten gjorde ondt. Hun kunne ikke vente med at mærke ham inden i sig.

Gudesmuk krop

De låste døren efter sig, men lod lyset være slukket. Månen sendte sine stråler ind i rummet, og Mette kunne sagtens se omridset af Adams krop, da han langsomt tog tøjet af. Den var endnu smukkere, end hun havde fantaseret sig til.

Bagefter klædte han hende af, tøjstykke for tøjstykke. En gang imellem bremsede han op for at kysse hende, og da han som det sidste tog trusserne af hende, satte han sig på knæ og lod tungen lege mellem hendes ben. Mette skælvede af fryd, mens hun lod sine fingre glide gennem hans hår og mærkede lysten bemægtige sig hendes krop.

Adam lod sine hænder glide op over hendes mave og op til brysterne, uden at hans tunge en eneste gang forlod sin plads. Da hun var lige ved at komme, skubbede hun ham ned på gulvet og satte sig over ham.

LÆS MERE Godnathistorie: Operation Forførelse

Pirrende ventede hun nogle lange sekunder, inden hun lod sig glide ned over hans stive lem. Hun begyndte at ride ham ganske langsomt og nød at se ophidselsen i hans ansigt, mens hun sagte øgede tempoet og bevægede hofterne rytmisk, hurtigere og hurtigere.

Adams hænder fandt igen vej til hendes bryster og formede sig som to kurve omkring dem, æltede dem grundigt og gled bagefter ned til hendes baller, der fik samme omgang. Mette begyndte at bevæge sig langsommere igen og lod Adam tage føringen, da han vendte hende rundt på alle fire og trængte ind i hende bagfra.

Det viste sig, at han var lige så god med fingrene som med sin tunge, for hans ene hånd legede behændigt med hendes klitoris, mens han rytmisk tog hende bagfra. Deres stønnen blandede sig med festlydene, der flød ind gennem det åbne vindue, indtil de overdøvede dem totalt i et fælles klimaks.

LÆS MERE Godnathistorie: En sanselig aften

Bagefter sank de sammen på gulvet. Adam rystede ligefrem, da han forpustet lagde sig ved siden af hende og rakte armene ud, så hun kunne putte sig ind til ham. De lå længe sammen i fosterstilling, mens de aede hinandens arme og kyssede blidt.

“Hold kæft, hvor er du dejlig,” hviskede Adam i hendes øre. “Jeg troede ellers, du var lidt genert. Du kigger altid ned i gulvet, når vi møder hinanden.”

Mette smilede. “Det er kun, fordi jeg har sådan nogle vildt frække fantasier om dig.”

"Hvad går de ud på?"

"Det skal jeg vise dig," svarede hun og rakte ud efter ham.

Bragt første gang i Woman nr. 128