Gør turen til stranden EKSTRA sexet

Det har potentiale til at blive åh, så godt, hvis I følger disse tips

28. juni 2016 af Redaktionen

Find et egnet sted 

På en varm sommerdag er stranden ofte et overfyldt sted. Så hvis I ikke vil have en tysk turist med i legen, kan det være en god idé at udskyde jeres mission til tidligt på aftenen. Vælg et sted, hvor I kan have det lidt for jer selv. For eksempel i en gryde i klitterne.

LÆS OGSÅ Sådan får du den bedste ferie i Danmark

Sådan gør I 

Når I skal have sex on the beach, kræver det lidt forberedelse i form af medbragte tæpper hjemmefra. Masser af tæpper. Læg dem i den gryde, I har fundet, og klæd langsomt hinanden af. Løb så ud i bølgen blå. Start jeres leg i vandet, og pir hinanden med kys og kærtegn. Læg jer tilbage under tæpperne, og varm hinanden med hænder og kroppe. 

Når I er ved at sprænges af lyst, skal du lade din partner tage dig i den gode gamle missionærstilling. Det er en dejlig fornemmelse for ham, når hans knæ synker ned i sandet. I kan også variere og ligge i ske — på den måde er det sværere at se, hvad I laver, hvis I skulle blive forstyrret. Det kunne jo være, I bare lå og puttede under tæppet ...

LÆS OGSÅ Få god sex uden for sengen

Derfor er det godt

Der findes ikke noget mere romantisk end en solnedgang, og den kan I få med fra jeres kærlighedsredde. Desuden er I tæt på vand både før og efter — og det kan være meget rart lige at få en dukkert bagefter.

LÆS OGSÅ Her er badetøjet, du skal gå i denne sommer

© Giphy.com

Det skal I være opmærksomme på 

Sandet! Det er indbegrebet af strand, og det er dejligt at mærke det, når solen har bagt på det hele dagen. Men det er en tvivlsom nydelse at blive kærtegnet af en hånd med sandkorn.

LÆS OGSÅ Hvad synes mænd egentlig er romantisk?


Tip! 

Sæt et flag, eller læg nogle tæpper, på kanten af den gryde eller krog, I ligger i. Så kan folk se, at der ligger nogen, og I undgår (måske) at blive forstyrret. Det er en meget god idé at tage hensyn på den måde, for I gør det jo ikke for at krænke nogen.

LÆS OGSÅ Pinligt: Ups, jeg blev opdaget under sex!

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.