© iStock

Grin dig til bedre sex

Hvis du kan grine af dig selv og din partner, bliver sex mere afslappet - og bedre! Her kommer 13 ideer til at humor i soveværelset

11. september 2015 af Christina Nyvang Andersen

1. Indstil jagten

“Zzz, kommer han ikke snart?” Mange mænd kan ikke forestille sig sex uden udløsning. Men der bliver bedre plads til humor i dobbeltsengen, hvis I dropper orgasme-jagten. Prøv et forspil, hvor I aftaler, at I kun må pille og kysse alle andre steder end på din klitoris og hans pikhoved. Det giver din krop mulighed for at åbne sig helt op, så du kan få en fantastisk orgasme. Hvornår har du sidst kildet ham med en fjer på maven.

 

2. Nyd kroppens lyde

Argh, findes der noget mere pinligt, end når din skede vælger at lyde som en løbsk pruttepude, mens I har sex?! Det kan godt være, at du krummer tæer over de uvelkomne lyde, men hvis du vil have et mere humoristisk og afslappet forhold til sex, så grin ad det! Der er i virkeligheden ikke noget at være flov over. Lydene er en ganske naturlig del af sex og opstår, når hans pik pumper luft op i dig.

Alternativ: Hvis stemningen er til det, kan du gå skridtet videre og ikke bare grine ad prutterne, men ligefrem hilse dem velkommen ved at sige: “Flot!” eller “1-0 til mig.” 

3. Klæd dig ud

Sygeplejerske, skolepige eller tjenestepige. Det kan måske godt virke lidt grænseoverskridende at skulle forføre sin kæreste i et sexet outfit. Men det kan være nemmere at frigøre sig og grine ad sig selv, når du spiller en rolle. Udvælg hver især et outfit på internettet, I bedst kan lide, og sammenlign dem derefter. Det er i sig selv sjovt at se, at han måske tænder på Snehvide og høre ham forklare hvorfor. Mere behøver der ikke at ske.

Alternativ: Er du modig, kan du købe hans yndlingskostume. Du vil helt gøre ham glad, hvis du i al hemmelighed overrasker ham – udklædt – i soveværelset med et: “Tada!”

 

4. Lad ham jagte dig

Det er ikke tilfældigt, at mændene i gamle Morten Korch-film jagter pigerne rundt, indtil de falder forpustede om på kløvermarken med røde kinder. Der er ikke noget, der sætter mere gang i adrenalinen, lattermusklerne og sexlysten. Så snup en fangeleg i stuen, en slåskamp i sengen eller en kildetur på gulvet.

5. Forvir sanserne

Hulubulu, skat, hvor er du henne? Når dine sanser bliver taget fra dig, mister du kontrollen og bliver mere fri. Klæd hinanden af, og dyrk sex, mens I begge har bind for øjnene eller ørepropper i ørerne. Eller bind hans hænder sammen med et tørklæde, så han ikke kan røre ved dig, mens du forkæler ham.

Bonus: Du kan gøre ham ekstra rundtosset ved at snurre ham rundt på gulvet, inden du kaster dig over ham.

6. Drik dig fuld 

Skål, baby! Del to flasker rødvin med din elsker, eller miks et par lækre drinks – hvis der da ikke ligefrem er stemning for en mini-ølstafet på stuegulvet? Alkoholen gør jer mere afslappede og uhøjtidelige, så I kan smide hæmningerne og nyde hinanden på en mere fjollet måde. Og nyd så, at komplimenter flyder nemmere, når han har fået noget indenbords. Vær ligeglad med, hvad tid på dagen I tager en skål – at være lettere tipsy på et upassende tidspunkt af dagen gør kun det hele sjovere.

 

7. Kast terninger 

"Skal vi spille backgammon eller snuppe et slag Ludo?" En god gang sex kan starte med et spil – med en fræk præmie. Efter spillet bestemmer vinderen over taberen i en halv time. Det kræver fantasi og mod, når du skal fortælle ham, at du gerne vil have ham til at slikke dig på balderne, og det er virkelig noget, der kan sætte gang i grineflippene.

Bonus: Folkeskoleklassikere som ‘Sandhed eller konsekvens’ eller ‘Den som flaskehalsen peger på’ er også et hit. Eller prøv et erotisk udfordringsspil!

8. Sex på tid

Riiing! Lad ham stille æggeuret, og så er det dig, der bestemmer, at I for eksempel skal kysse uafbrudt, indtil uret ringer. Bagefter er det din tur til at stille uret og hans tur til at bestemme , at du måske skal give ham et blowjob , indtil uret stopper jer. I må ikke se, hvor mange minutter den anden har sat uret til. Uvisheden om, hvor længe forkælelsen varer, gør det både sjovt, spændende og frækt.

 

9. Gå i sex-shop sammen

Inviter din kæreste med i en erotisk butik, og aftal, at I skal købe en ting med hjem hver, uden den anden ved, hvad det er. Busturen hjem bliver en anelse mere pirrende, når I sidder med hver jeres godtepose på skødet ved siden af en gammel dame, og kun du ved, at der ligger en vibrerende penisring i din. Læg lækkerierne frem på sengen, når I kommer hjem, og brug dem med det samme. Det vil udfordre jer til at prøve noget nyt sammen.

Alternativ: Arranger et dildo-homeparty sammen med dine veninder. I vil helt sikkert få en underholdende aften, mens I prøver vibratorer af på jeres næser og deler erfaringer.

10. Brug kameraet

Knips, knips! Det kan være superfrækt og underholdende, hvis du og din kæreste skiftes til at lege erotisk fotograf. Instruer hinanden, og knips løs med kameraet, eller optag en lille film.

Bonus: Billederne kan altid slettes bagefter, hvis du er bange for, at andre falder over dem.

11. Dit private stripshow

Hvem siger, at det altid skal være os kvinder, der skal forføre mændene ved at smide tøjet? Kast noget lækkert musik ud i højttalerne, giv ham en flaske babyolie, og sæt dig på en stol. Få ham til langsomt og dansende at smide tøjet foran dig – måske giver han endda en lapdance. Hvis han er svær at lokke, kan du jo tilbyde ham, at du laver et show, når han er færdig.

 

12. Konge for en dag

"I’m the King of the World!" En hel dag må du bestemme alt, og han skal gå 100 procent med på dine ideer. Det er også dig, der styrer jeres sexliv – hvor, hvornår og hvor meget! Næste dag eller weekenden efter bytter I selvfølgelig roller, så det nu er hans tur til at være den opfindsomme konge, og dig der bare skal adlyde ham. Det er frækt, spændende og sjovt ikke at vide, hvad dagen kommer til at byde på, og bare overgive sig til en andens magt.

Alternativ: En anden ide er, at I følger hinandens kroppe bevægelse for bevægelse i sengen. Det gør den gamle leg ‘Kongens efterfølger’ sjovereƒ...

13. Telefonsex

“Hallo, halloƒ...” Hvis din kæreste er på ferie, på kursus eller bare ikke har tid til at besøge dig en aften, så kan I alligevel bevare den seksuelle gnist med et telefonopkald. Læg dig nøgen i sengen, og rør ved dig selv, mens du med blid stemme fortæller ham i røret, hvad du gør ved dig selv. Han skal helt sikkert ikke lokkes meget, før han laver det samme som dig i den anden ende af røret.

Alternativ: Selv om I ikke er fysisk adskilt, kan det alligevel være sjovt med telefonsex. Ring til ham ude fra køkkenet, og skru op for den sexede stemme, mens han ligger på sofaen inde i stuen. 

 

Bragt første gang i Woman nr. 147.