Kvinde ligger ovenpå mand under sex
Er du i tvivl om, hvor mandens g-punkt sidder? Vi hjælper dig på vej.© iStock

Guide til hans g-punkt

Læs hvordan du giver ham en orgasme ud over det sædvanlige!

19. maj 2018 af Mette Andrea Boesgaard

Lige så mytisk og omdiskuteret som kvinders g-punkt er – lige så sikkert er det, at manden også har et: Hans g-punkt er nemlig hans prostatakirtel, som ellers er mest berømmet for at fremstille sædvæske! 

Desværre sidder dette hemmelige nydelsescenter på endetarmes forvæg, så der er noget vanskeligt for ham selv at nå det – men derfor kan du jo sagtens overraske ham med et orgasmisk højdepunkt end uden at røre hans pik, hvis han er med på den, selvfølgelig...

Sådan finder du hans g-punkt

Allerførst: Ikke alle mænd er lige vilde med tanken om anallege, når det foregår i deres egen ende – derfor gør du klogt i at lufte projektet for ham, inden du tager ham i numsen. Luft tanken for ham uden for sengen, og når I begge er afslappede, og få hans samtykke, inden du giver dig i kast med projektet. Hvis han fra start af afviser idéen, så har vi samlet ni tips til, hvordan du kan give ham den bedste orgasme, som ikke indebærer, at han skal røres bagi!

Men hvis din kæreste er frisk på at prøve noget nyt, så har vi her guiden til han g-punkt:  

1. Sørg for at hygiejnen er i orden

Hygiejne er alfa og omega her! Et varmt (fælles) brusebad er en glimrende start, men husk også at klippe negle, så du ikke river ham, og vaske hænder, inden du giver dig i kast med projekt numse.

2. Sørg for, at han er godt ophidset

Når du skal finde hans g-punkt, skal du få ham ned at ligge fladt på ryggen. Kom godt med vandbaseret glidecreme på fingeren, og leg med hans anus og før forsigtigt fingeren indenfor.

Tag det stille og roligt – den første del af endetarmen er den mest følsomme, og det kan føles mærkeligt eller ligefrem ubehageligt, første gang nogen piller i området. Bed ham slappe af og berolig ham med, at du ikke skal have hele fingeren op – kun halvdelen af den.

3. Mærk efter hans g-punkt

Søg til du finder noget, der føles som en valnød på endetarmens forvæg – voila, det er hans g-punkt (hans prostatakirtel). Hold fingeren stille indtil han slapper af og masser så blidt i en nedadgående bevægelse.

4. Vent på ekstasen 

Det kan godt tage lidt tid at få ham til at komme på denne måde, men vær tålmodig, thi det er al anstrengelsen værd – mandlige fans taler om ekstatiske oplevelser… Bliver I alligevel utålmodige, kan du eventuelt kombinere med et blow- eller håndjob; det vil garanteret vække lykke! Her kan du få guiden til, hvordan du giver ham et fantastisk blowjob!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.