© iStock

Han er kun interesseret i sex, hvis...

Uanset hvad I laver sammen, ender det i sex. Er du i tvivl, om han kun er ude efter et knald, så læs med her

16. marts 2017 af Marianne Fischer

Ingen morgenmad

Hvis han, trods jeres adskillige hede nætter sammen, aldrig har serveret eller inviteret dig på morgenmad, skal du nok ikke forvente, I nogensinde kommer til at dele så meget som en croissant.

Du møder aldrig hans venner

Alle dine veninder kender ham, men du har aldrig mødt en eneste af hans venner. Medmindre han er bange for, at hans kærlighedshungrende venner falder pladask for din to-die-for skønhed og fantastiske personlighed (bliv endelig ved med at lyve for dig selv), så er den manglende invitation tegn på, han ikke vil indvie dig i andet end sit sexliv.

Han har aldrig set din stue

Han kender kun et rum i din lejlighed, og det er sjovt nok soveværelset. Gider han ikke hænge i køkkenet eller sludre i stuen, så er der sikkert ikke æresport i jeres fremtid.

Aldrig andet end sex og flirt

Når du spørger, om han vil med i biografen, svarer han kækt, at det nok er bedst, hvis I får pladser på bagerste række, så der er mulighed for det frække. Kan I ikke føre en samtale, uden den ender i flirt eller snak om sex - ja, så har han sikkert ikke andet at snakke med dig om.

Han sørger for, du ikke glemmer noget

Det er det ældste trick i bogen: ”åh nej, jeg har glemt mine vildt dyre øreringe hos dig, så det er nok bedst, at jeg kommer forbi igen - gerne i morgen.” Den går ikke bare hos ham. Vil han kun have din krop, skal han nok sørge for, du får dine ting med hjem efter et besøg.

Overdrevet morgenfrisk

”Jeg skal altså viiildt tidligt op.” Hvis han altid gør det svært for dig at overnatte, er det sandsynligvis hans måde at sige, han har fået, hvad han vil have. Når han pludselig skal til familiebrunch klokken seks lørdag morgen, bør alarmklokkerne ringe.

Lukket omkring privatlivet

Han har sikkert også nogle ting, som han går og tumler med. Men du bliver aldrig involveret, og han er slet ikke interesseret i at høre om dit liv eller dine bekymringer. Viser han ingen interesse i dit liv, så kommer han aldrig til det.

Han ringer kun, når han er fuld

Nej, han har ikke drukket sig mod til! Han er bare kun interesseret, når musikken spiller, og lysten strømmer ind over ham.

Tag testen: Er kærlighed eller sex vigtigst?