Rødhårede får mere sex pga. Ed Sheeran
© Pixabay: nastya_gepp

Har du knaldet en rødhåret mand for nylig? Det er der faktisk en videnskabelig grund til

“I'm in love with the shape (and colour) of you”

4. januar 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

Vi forguder Ed Sheeran. Men rødhårede mænd elsker ham sandsynligvis endnu højere. Hvorfor? Jo, det er sådan set bare, fordi gingers – på grund af den verdenskendte musiker – får mere sex end nogensinde.

Ed Sheeran effekten
© Giphy

Rødhårede får mere sex takket være Sheeran

I en undersøgelse foretaget af Casumo viser det sig, at vi er stødt på den såkaldte Ed Sheeran-effekt. Én ud af fem rødhårede mænd mellem 25-34 år får nemlig mere seksuel opmærksomhed som følge af, at sanger, musiker og ginger Ed Sheeran bliver mere og mere kendt. Det skriver NME. De skriver også, at Onepoll har talt med 1000 kvinder, hvoraf en tredjedel af dem forklarede, at de faktisk ændrede deres syn på mandlige rødhårede, efter at dygtige Ed Sheeran kom på playlisterne. 

Ginger-power

Det er tidligere bevist, at rødhårede er de fødte chefer, og at de ofte tåler stærk mad bedre end andre, og nu, hvor de også får mere sex en nogensinde, må ginger-power være en ufatteligt god gave at have fået foræret.

Men hvis spørgsmålet “Hvornår har du sidst haft sex?” kommer på listen over de spørgsmål, rødhårede ALTID får, men aldrig vil svare på, bliver det altså liiiiidt akavet...

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.