Kvinde i seng
Er du klar til at tage dine erotiske lege til et nyt niveau? © Getty Images

Her er årets frækkeste julekalendere

Er du klar til at fylde din julemåned med masser af overraskelser, nydelse og sex?

23. oktober 2020 af Sinful

Nu kan du gøre december til årets frækkeste måned med en erotisk julekalender, der med sikkerhed vil bringe dig endnu tættere på din partner.

En erotisk julekalender er perfekt til de par, der gerne vil skabe mere intimitet i parforholdet og gøre december til en måned fyldt med frække overraskelser, nydelse og dejlig sex.

I samarbejde med Sinful.dk præsenterer vi her 3 erotiske julekalendere, der uden tvivl vil sørge for en sjovere og frækkere december sammen med din partner.

1. Sinful Classic Julekalender

Vil du forkæle din partner med årets frækkest julekalender? Så skal du have fingrene i den populære Sinful Classic Julekalender, der er den mest solgte erotiske julekalender i hele Skandinavien. 

Det frække indhold passer perfekt til jer, der har lidt eller ingen erfaring med sexlegetøj. I får nemlig hele 24 populære produkter til kvinder, mænd og par. 

Bag lågerne finder I 13 stykker sexlegetøj, 7 erotiske accessories og 4 blide bondageprodukter.

Der medfølger også et inspirationshæfte med guides, så I nemt og hurtigt kan komme i gang med dagens frække overraskelse. 

Sinful Classic Julekalender blev udsolgt på rekordtid sidste år, så spørgsmålet er, hvor længe man skal vente med at komme i fræk julestemning?

Sinful Classic Julekalender
Sinful Classic Julekalender© Sinful.dk

2. Sinful Deluxe Julekalender

Er du klar til at tage jeres erotiske lege til et nyt niveau? 

Gør den dejlige julemåned til årets frækkeste højtid med Sinful Deluxe Julekalender, der indeholder intet mindre end 24 populære luksusprodukter til kvinder, mænd og par. 

Med et nyt sortiment og bestsellere fra lækre brands som Sinful, Obaie, Mr. Membr, Nortie og Amaysin er der garanti for frække overraskelser og masser af nydelse.

Julekalenderen indeholder 14 stykker sexlegetøj, 4 erotiske accessories og hele 6 blide bondageprodukter, der nok skal sørge for at holde jer beskæftiget hele december og langt ind i det nye år. 

Der medfølger inspirationshæfte med guides til dagens frække overraskelse.

Sinful Deluxe Julekalender
Sinful Deluxe Julekalender© Sinful.dk

3. Sinful Advent Julekalender

Virker det for meget med hele 24 erotiske produkter på én gang, så kan du I stedet vælge at forkæle parforholdet med en Sinful Advent Julekalender

Her er der nemlig kun fire låger, en til hver søndag i advent, som gemmer på i alt 12 populære produkter til kvinder, mænd og par. 

Denne julekalender indeholder også eksklusivt sexlegetøj, accessories til forførende forspil og produkter til blide bondage lege. Der er altså i den grad lagt op til nogle hede søndage i hele december, som kan gøre den hyggelige julemåned lidt ekstra fræk. 

Advent Julekalenderen er en limited edition og findes kun i et begrænset antal.

Sinful Advent Julekalender
Sinful Advent Julekalender© Sinful.dk