Her er de 5 bedste ting ved at være single

© iStock

Jeg hører oftest mange, og især piger, der brokker sig over singletilværelse. Og det ville da være løgn at sige, at jeg ikke også selv har gjort det rigtig MANGE gange. Jeg ved godt at der er mange dumme ting ved at leve som single, men hvad ville der ske, hvis vi for en gangs skyld prøvede at vende det at være single til noget positivt i stedet for. For er singlelivet i så fald lige så sørgeligt som vi går og tror, eller kan det rent faktisk være en god ting, og en fed måde at leve sit liv på.

Det vil jeg finde ud af nu. Så tør øjnene piger, intet er så galt at det ikke er godt for noget.

1. Du har kun dig selv at tænke på og skal ikke gå og tage højde for og planlægge efter andre end dig selv. På samme tid kan du være hjemme hvilket som helst tidspunkt på dagen/natten, uden at høre på brok fra din kæreste efterfølgende.

2. Du kan få lov til at feste hele natten lang og drikke lige så meget som du har lyst til. Her får du også mulighed for både at flirte og afprøve de mange forskellige kys og tilfældige knald i byen, som natten til tider har at byde på.

3. Har tid til at pleje dine venner og veninderne og kaste alt din kærlighed og opmærksomhed på dem, og du ved at de vil elske det. Du bliver aldre hende/ham den kedelige som siger nej til de sociale påfund, grundet det at du har en aftale med kæresten.

4. Du har mulighed for at tage ud på forskellige sjove, underlige, romantiske, sindssyge dates og møde nye mennesker som giver dig en på opleveren.

5. Du har som single en rigtig god mulighed for at finde ud af hvilke værdier du inderst inde vil gå efter ved din næste partner, hvilke ting du vil have med fra dine gamle forhold og hvilke der godt kunne forbedres lidt. Du lærer dig selv bedre at kende, du finder ud af, hvor stærk du i virkeligheden er og kan finde dig selv før du finder alle andre.

Miss Lara

Miss Lara er en ung kvinde midt i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser. Miss Lara er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.