røde læber
© iStock

Her er de 5 skøreste sexundersøgelser nogensinde!

Du vidste sikkert ikke, at dit amorbue (åbenbart) fortæller noget om din evne til at få orgasmer

16. oktober 2017 af Anne-Mette Søndergaard

1. Jo mere testosteron du har i kroppen, jo mere onanerer du

Forskere fra universitetet i Michigan spurgte 196 kvinder, hvor ofte de onanerede, havde sex og hvor ofte de havde lyst til begge ting. Forskerene foretog en analyse af kvindernes spyt, og den viste, at de kvinder, der har mest testosteron i kroppen, også havde den største trang til at tilfredsstille sig selv – og altså kun sig selv. De havde nemlig ikke et større ønske om at have sex med en partner – hvorfor involvere en partner, når du nu sagtens selv kan klare det?

2. Det hedder ikke amorbuen for ingenting

I 2011 var der en undersøgelse i Journal of Sexual Medicine, der viste, at en kvindes læber kan sige noget om, hvorvidt hun kan få en orgasme. Forskningen er foretaget via en online-undersøgelse, hvor 258 kvinder deltog. Undersøgelsen viste, at kvinder med en mere prominent amorbue havde en bedre chance for at få en vaginal orgasme. 

Det lyder lidt mærkeligt, at dit ansigt har noget at gøre med, hvad der sker ‘dernede’, men forskerne forklarede, at det hang sammen med, at det blev bestemt før fødslen. Altså, at det, der formede din amorbue, også formede også dine kønsdele – det er ret langt ude!

3. Varme sokker, tjek. Orgasme, tjek!

Ja, det er nok ikke sokkerne alene, der gør, at du får en orgasme, men en undersøgelse foretaget af den hollandske forsker Gert Holstege viste, at kvinder med varme fødder nemmere får orgasmer. 

I begyndelsen af undersøgelsen var det kun 50 procent af de deltagende kvinder, der kunne opnå orgasme, men da de fik varme sokker på, nåede orgasmetallet helt op på 80 procent! Hans forklaring er, at varmen omkring dine fødder er med til at få dig til at slappe mere af.

Det kan godt være at sokker i sengen er teeeemmelig usexet, men det er da værd at prøve, hvis det virker!

4. “Maybe it's the way she walks”

Ifølge Journal of Sexual Medicine har kvinder, der har en mere energisk og flydende gang, større sandsynlighed for at få en orgasme. For at undersøge det blev en gruppe kvinder, der havde delt alt om deres seksuelle adfærd, delt op i to hold: De kvinder, der tit fik en orgasme, og de, der ikke gjorde.

Begge grupper skulle så gå 100 meter, imens de tænkte glade tanker (det lyder som noget, Peter Pan ville sige), og så gå igen, imens de tænkte på en seksuel fantasi (måske knap så meget Peter Pan). To sexologer analyserede så deres måder at gå på og kunne identificere grupperne korrekt 81 procent af gangene.

Forskere antager, at kvinder, der har nemmere ved at få en orgasme, ikke har blokeret bækkenmusklerne og derfor får de en mere energisk, flydende gang – så det er bare i gang med at svinge de hofter!

5. Sæd har en effekt på dit humør

En undersøgelse blev foretaget på 293 kvinder, og resultatet viste, at de kvinder, der ikke brugte kondom, når de havde sex, havde færre depressive symptomer end de kvinder, der altid brugte kondom. Ifølge forskerne skulle sæd indholde de humørændrende hormoner oxytocin og serotonin, der begge er kærlighedshormoner og er med til at gøre dig glad.  

Det er selvfølgelig ikke en opfordring til at droppe kondomet – sexsygdomme gør altså heller ingen glade. Men det er da meget sjovt at vide!

Kilde: menshealth.com

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.