Her er verdens mest sindssyge sextricks

Der er altid inspiration at hente på det store internet - men disse sextips skal du nok holde dig fra

30. april 2015 af Maria Denise Christoffersen

Sex i et skab

“Drop sex i sengen, og hop ind i skabet! Det tvinger jer til at prøve nye stillinger”

Eller også får én af jer hold i nakken, og du flipper ud på ham, fordi han sveder (eller det, der er værre!) på din nye sommerkjole!

 

Picasso

“Dyp dine bryster i spiselig kropsmaling, og brug dem til at male ham over hele kroppen. Bagefter slikker I malingen af hinanden.”

Ét: Hvor stor en spand maling skal du bruge for at kunne få brysterne derned? To: Hvor sexet synes du selv, at en mand med blå farve på dilleren er?

 

Sut på hans tæer

“Fødderne er meget erogene zoner, så put hans tæer i munden, og giv ham et toe-job!”

Med mindre du lige har overværet din kærestes ekstremt grundige fodbad, så hold munden langt fra hans mandetæer! Hård hud og små, sorte hår... Uuurgh!

 

Tag gummihandsker på

“Når du giver ham et håndjob, så gør det med gummihandsker på og en masse glidecreme. For ham vil det føles næsten som at være oppe i dig.”

Hvorfor så ikke bare lade ham komme derop? I øvrigt kan en gul rengøringshandske da vist ikke heeeelt sammenlignes med den guddommelige oplevelse, det er at have sex med os!

 

Læs også: Mænds bedste sextips 

 

Giv ham med hårbørsten

“Brug din hårbørste til at massere ham blidt over hele kroppen. De små nerver bliver aktiveret, og han vil være endnu mere tændt, når I endelig ‘gør det’.”

-Skaa-aat? Hvad siger du til en gang hårbørste-massage, inden vi knalder? Siger du nej tak? Vil det sige, at min slidte børste, som er fuld af knækkede hår, slet ikke tænder dig?

 

Hot & cold

“Når du giver ham et blowjob, så skift mellem varmt og koldt ved at suge kold luft ind, mens du går ned - og puste den nu varme luft ud på hans penis, når du går op igen.”

Pas på, du ikke bøvser. Eller bliver for forvirret over teknikken.

 

Mister DJ

“Optag dig selv stønne, imens du onanerer. Vent, til han er på arbejde, og send så lydfilen, og skriv: ‘Vil du gentage det her i aften?’”

Supergod idé! Ikke spor kunstigt at ligge der med vibratoren i den ene hånd og mobilen i den anden og stønne ind i mikrofonen. Kunne det desuden tænkes, at han ved et uheld afspiller din lydhilsen, imens han er sammen med sine kollegaer? Følg dette tip, og du bliver kendt på hans arbejde som hende den horny kæreste, der ikke har andet at lave i dagtimerne end at optage dig selv, imens du giver den gas.

 

Læs også: Sådan bliver du god i sengen

 

Tal frækt til mig

“Når I sidder ved middagsbordet, tager du gaflen op til munden og siger: “Ser du, hvordan jeg fortærer det her stykke kød? Jeg giver dig samme tur senere!”

Der er nu intet så frækt som en kvinde, der kan konfirmere en omgang koteletter i fad!

 

Til den søde tand

“Tag en doughnut, og put hans tissemand gennem hullet. Slik dig langsomt vej mod de søde sager, og spis til sidst doughnut’en, mens du stønner af nydelse.”

Selvom mænd elsker kvinder med appetit, så bliver en mundfuld dybstegt kage under akten måske lidt voldsomt. I øvrigt er hullet i en doughnut da så lille, at det næsten er en fornærmelse at foreslå, at han passer derind.

 

Prosit!

“Når han er lige ved at få en orgasme, tager du lidt peber og drysser ud over hans ansigt. Når han klimakser og nyser samtidig, er følelsen dobbelt så intens.”

Prøv at forestille dig situationen, bare omvendt. Ville du selv blive henrykt over at få krydderier i hovedet, når du var liiige ved at give dig hen til orgasmen? Peber har det også med at tænde for tårekanalerne… Og en tudetur i sengen er nok ikke det erotiske drømmescenraie for din mandige mand!