Hjælp! Min kæreste deler intime detaljer om vores sexliv

En læser har tidligere søgt hjælp til at håndtere sin kærestes behov for at fortælle private detaljer fra deres sexliv. Læs, hvad debatten siger

29. marts 2015 af Marianne Fischer

Jello: "Jeg har alle tiders dejlige kæreste, og vi har været sammen i to år. Ud over, at han er et dejligt menneske, er han også tydeligt stolt over mig, hvilket jo også er dejligt.

Spørgsmålet går så naturligvis på; Hvordan ville du have det med, at din kæreste deler intime, seksuelle detaljer med vennerne? Jeg er klar over, at fyre snakker om sex og deres kærester, ligesom vi gør, men hvor meget ville I have det godt med, at han deler? Som skrevet- så er han tydeligt stolt at mig, vores sexliv, og som han selv siger, ’så fræk jeg er’. Det resulterer i, at han, når han er i godt lag med vennerne, ikke er ked af at dele detaljer om mig. Det er ikke, fordi han ligger skjul på det - oftest er det, når de har været i byen, og han kommer hjem bundliderlig og fortæller om, hvad de har snakket om, og selvfølgelig lidt sladder om de andres piger. Det vil sige, hans venner blandt andet ved alt om, hvordan jeg sutter pik, vil have den bagi, kan li at blive bundet, steder vi har dyrket offentligt sex osv. Nogen gange tænder det mig helt vildt at vide, at han synes, jeg er fræk, og at hans venner også synes det, men andre gange resulterer det jo i en kommentar under bæltestedet fra en af dem, når vi er I byen sammen eller sådan noget.  Og det er jo sådan set også fint nok. Det kan være sjovt, når stemningen er den rette, men lidt krænkende andre gange.

Hvordan har I det med, at jeres kæreste måske deler detaljer med vennerne, og hvad har jeres oplevelser været med det?"

De siger de andre:

Ophie: For mig er mit og kærestens sexliv privat. Det går begge veje, hvilket også betyder, at jeg ikke fortæller mine veninder alle mulige intime detaljer og min kæreste eller hans præstationer i sengen. Jeg forventer, at det er noget, der er mellem min kæreste og jeg.

Derfor ville jeg også blive stiktosset, hvis min kæreste gjorde ligesom din gjorde. Jeg synes, at det er dejligt, at han er stolt af dig. Men jeg forstår ikke, hvorfor han skal fortælle så intime detaljer af den grund. Jeg tror, at jeg i en sådan situation ville komme til at føle mig lidt som et slags "trofæ".

Når din kæresters venner samtidig kommer med kommentarer, så ville det i høj grad bekymre mig, hvad der egentlig blev sagt men mest af alt, hvorfor han havde behov for at sige det til drengene. Jeg synes, at det virker barnligt.

 

Emmelyn2013: Jeg fortæller mine veninder, at min kæreste er vildt god i sengen, og den bedste jeg har haft. Har vidst også nævnt at han er godt udrustet og fortalt fordele og ulemper ved dette. Jeg taler med veninderne, hvis jeg i en periode ikke rigtig har lyst til sex osv. Men jeg taler ikke med dem om detaljerne. Hvordan vi har sex, er vores private sag. Jeg forventer ikke, at min kæreste ikke deler en historie eller to, men jeg forventer, at han har nogle grænser. Og din kæreste fortæller, efter min mening, ALT for meget

 

Aliceinchains: Personligt har jeg ikke så meget imod, hvis min egen kæreste fortalte om vores sexliv med kammeraterne - det gør jeg også med mine veninder. Dog kan det hurtigt blive grænseoverskridende, når der lige kommer en upassende kommentar.

Så jeg har ikke noget imod at kæresten deler positive facts om mig. Ting, som han synes er frækt. Er det derimod noget negativt om mig, så ville jeg ikke være særlig glad for det..

 

Zzz: Jeg ville hade det! Ud over alle grænser! En ting er at betro en enkelt ven nogen intimt i en speciel situation, hvor der er et problem eller noget, men det der tror, jeg kunne ende som en dealbreaker for mig.  Jeg ville have svært ved at se dem i øjnene velvidende, hvad de vidste om mig. Hvordan ville han have det, hvis du snakkede med dine venner om intime ting omkring ham?

 

Miss Halo: Det ville jeg heller ikke have det særlig godt med. Jeg ville slet ikke kunne se dem i øjnene mere, hvis jeg vidste, de havde den slags viden. Puha, så nej - han må da gerne sige: ’Jeg har lige haft fantastisk sex,’ men andre detaljer er et no go..

 

Gakkelak: Jeg må indrømme, at jeg deler nogle intime detaljer med veninder. Det er dybt forkert, det kan jeg godt se. Specielt fordi jeg ikke ville bryde mig om, hvis min kæreste gjorde det ...

Jeg fortæller f.eks., at han har en stor pik, god i sengen , sjove ting der er sket i sengen .. Det kommer jo overhovedet ikke andre ved, selvom det er positive ting, jeg fremhæver.

Det kan godt være, I siger, I ikke deler det med veninder, men jeg kender nu mange tøsebørn der gør! Det er pisse dobbeltmoralsk , og helt sikkert noget jeg skal tænke over og vende den anden vej. Hvad hvis han fortalte kammerater om mine sprøjteorgasmer, den gang jeg slog en skedeprut, at jeg kan deep throate. Ville på en måde syntes det var dybt ydmygende, at han ville udstille mig på den måde .

Læs også: Må din kæreste få en lapdance af en stripper?

 

Honninghjertet: Jeg fortæller selv mine veninder (alt for mange) detaljer, så det vil jeg heller ikke forbyde den anden vej. Jeg synes også, at man lærer pisse meget af at høre om andres sexliv, så det ville da være ærgerligt at kunne snakke med sine veninder om det.

 

Grillo: Jeg synes godt, man kan snakke om sit sexliv, men den måde din kæreste snakker om jeres sexliv sammen med hans venner. Det ville være langt over min grænse. Der er også forskel på at snakke om noget intimt med en ven/veninde, fordi man søger råd, og så hvis man sidder og skal snakke om samtlige detaljer, bare for at "blære" sig med, at man har en fræk kæreste. Jeg ville synes, det var flovt, hvis jeg havde en kæreste og alle hans venner vidste, hvad jeg tændte på, hvordan jeg var i sengen osv. Desuden ville jeg heller ikke dele så private detaljer med mine veninder. 

 

Roxy: Jeg har ikke noget imod det, hvis jeg har en kæreste, der fortæller sine kammerater, at jeg er fræk under sex og sådan. Når jeg har en kæreste, kan jeg da også finde på, at fortælle mine veninder, hvor godt det er osv.  Men man skal passe på med det. For man ved jo ikke om vennerne/veninderne siger det videre til andre (for eksempel nogen man selv eller kæresten kender). Det har jeg desværre oplevet en gang eller to, at jeg fortalte nogle detaljer om mit sexliv til en veninde, som kom til at sige det videre til andre - og sådan noget bliver jeg stødt over. For jeg fortæller det jo ikke til mine veninder, fordi, det skal spredes til alle mulige. Det er sådan noget, man kan fortælle sine venner eller veninder i fortrolighed. Men ikke for at alle mulige mennesker skal vide den slags om éns privatliv.  Så man kan vel sige, hvad man vil. Men man skal bare sørge for, at det er mennesker, man kan stole på, som man fortæller det til. Og at de IKKE "bruger det imod en", som jeg lidt synes, at din kærestes kammerater gør ved dig. Det er ret dårlig stil i mine øjne. Du kan eventuelt snakke med ham om, hvor jeres grænser går, hvis det går dig på.

 

Deltag i debatten her: