Glad kvinde kigger på sin nøgne mand
© iStock

Holder mænd i denne alder virkelig længst på safterne?

Én bestemt gruppe mænd blev pludseligt meget mere interessante

25. januar 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

Der er ingen tvivl om, at det er superskønt, når en mand er god i sengen. Men hvor længe bør han egentlig holde, før vi er tilfredsstillede

En ny undersøgelse, som er offentliggjort af Saucy Dates, afslører, at alder spiller en stor rolle i forhold til, hvor længe mænd kan holde safterne inde i sengen. Både mænd og kvinder deltog i undersøgelsen, og det resulterede i 3.836 svar. 

Uden forspil – kun action 

Spørgsmålene i undersøgelsen lyder, hvor længe testpersonernes sidste omgang sex varede (uden forspil – kun action), og hvor længe, de ville have, at sex skal vare.

Til det spørgsmål var vi kvinder enige om, at drømmen ville være 25 minutter og 51 sekunder. Mændene svarede ligeledes 25 minutter og 43 sekunder – hvilket jo bringer os frem til enighed med mændene! Men det er desværre ikke liiiige sådan, at landet ligger i den virkelige verden... 

Alder betyder en hel del

Overraskende nok viser resultaterne fra undersøgelsen, at de friske, unge fyre på omkring de 18 år er de dårligste til at holde længe i sengen, for i gennemsnit kan de nemlig holde mellem 13-15 minutter.

Derimod er mændene i 30’erne de bedste til at holde på juicen, da de i gennemsnit holder i 15-17 minutter.

Resten af aldersgrupperne ligger og flyder lidt midt i mellem. Alt i alt bliver alle i hvert fald ikke hundrede procent tilfredsstillet med de høje krav på over 25 minutter.

Vores råd er, at du skal nyde den tid, det varer, og ikke tænke så meget over det. Varede det ikke lige så længe som håbet? Så snup en runde mere!  

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.