Dildo
© iStock

Hvad får du, når du blander en dildo med en emoji? Svar: En virkelig grineren idé!

Den havde vi ikke lige set komme...

19. april 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Vi ved vist alle sammen, hvad den betyder. Auberginen. Hvis der lander en lille, lilla emoji i din Tinder-indbakke, ved du, hvad klokken har slået, og hvad din Tinder-flirt er ude på (hint: sex).  

Men hvis du gerne vil klare sagerne i sengen selv, kan du få hjælp af en ny udgave af grøntsagen. Et amerikansk firma har nemlig lavet en ny dildo, der er formet som en aubergine. 

“Go f*ck yourself” 

Den nye dildo har fået det (meget passende) navn Emojibator. Den koster knap 225 kroner, og hvis du gerne altid vil have den hårde grøntsag ved hånden, kan du købe en lille rejseæske til din nye ven. 

Den lille æske opfordrer dig til én ting: At bruge din dildo. I æskens låg har firmaet bag Emojibator nemlig skrevet en lille hilsen: “Go f*ck yourself. Literally.” 

Ikke den eneste grøntsag... 

Er du ikke så stor fan af auberginer, men er du mere en chili-type? Intet problem! Aubergine-dildoen har nemlig en ven, der er formet som en chili. 

Ligesom den lilla dildo er den røde chili vandtæt, så hvis du vil lege med sex i badet, kan du sagtens hive de to grøntsager med ud på badeværelset. 

Velbekomme (som man siger, når folk skal til at spise grøntsager...)!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.