Kvinde vågner
© iStock

Hvad siger du til at blive vækket af en vibrator ‘dernede’ hver morgen?

Aldrig har du glædet dig så meget til, at alarmen ringer næste morgen!

23. maj 2017 af Redaktionen

Findes der noget mere irriterende end alarmen på din smartphone, som vækker dig (alt for tidligt) hver eneste freakin' morgen? Det er ikke det fedeste at slå øjnene op til, vel?

Bare rolig. Du kan nemlig vågne op på en meget mere behagelig måde – med en vibrator. Og nej, det er ikke ved, at du først selv skal vågne, fiske vibratoren frem fra din hemmelige skuffe og så begynde på legen – du kan faktisk få en vibrator, der ER et vækkeur. 

Et vækkeur i en helt ny udgave

Vibrator-vækkeuret hedder Little Rooster, og ligesom på din smartphone findes der også en snooze-funktion på vibratoren. 

Vi tvivler dog på, at du vil snooze, hvis Little Rooster først er begyndt på morgenseancen! Vibratoren har nemlig 27 forskellige vibrationslevels, og når den er løbet tør for strøm, sætter du den ganske enkelt bare til opladning. 

Little Rooster
© Little Rooster

Sådan virker den

Little Rooster er formet på en måde, som gør, at du slet ikke lægger mærke til, at du bogstavelig talt har dit vækkeur oppe i dig. Når du vil bruge vibrator-vækkeuret, skal du sætte alarmen til på Little Rooster og sætte den op i dig selv. 

Vækkeuret sørger herfra for at vække dig på det angivne tidspunkt ved at vibrere stille og roligt. Vibrationernes styrke og fart øges automatisk, hvilket får dig til at vågne fra dine (våde) drømme. Mon vi B-mennesker ikke hurtigt begynder at elske at stå tidligt op?

Bevares, den nye form for vækkeur er måske også liiiidt i overkanten, men hvis du ikke er skræmt væk, fås vibratoren i både lyserød og lilla og kan købes her til cirka 995 kroner.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.