Hey skat - kan du opfylde mine sexfantasier?
Hey skat - kan du opfylde mine sexfantasier?

Hvad vil du have i sengen?

Find din grænser og lær hvornår du skal overskride dem

11. marts 2009 af Mette Andrea Boesgaard

Hvad vil du have i sengen


Tænder det dig, når du giver ham et blow-job? Er pigesex alle mænds våde drøm - eller din egen? Og hvordan ved du, om det egentlig kunne være fedt at blive bollet i måsen, hvis du aldrig har prøvet det?

Din seksualitet er en svær størrelse at få hold på - ikke mindst fordi den er så omgærdet af paradokser: På den ene side er netop din seksualitet så privat, at du næppe deler den med mange andre end din partner (og måske din næreste veninde) - og på den anden side er sex så stuerent, at du konstant bliver konfronteret med det på tv og i samtaler i byen, på jobbet eller i skolen... Tilmed bliver din seksualitet påvirket af samfundets normer for, hvad der er acceptabelt, og selvom du måske ikke personligt er hoppet med på de sidste års modefænomener om pigesex og trekanter, så tænk alligevel over, at mens oralsex er standard i de flestes repetoire i dag, har en undersøgelse har vist, at for et par årtier siden var det en forlystelse, kun de allerfærreste kastede sig ud i.

Din seksualitet er imidlertid en helt individuel del af, hvem du er. Og en meget vigtig del endda: Behovet for nærhed og kærtegn er faktisk en lige så basal drift som din trang til at spise og sove og samtidig er det en mulighed for at være kreativ, lege og elske. Derfor er det også vigtigt, at du ved lidt om, hvad der tænder dig, og ikke mindst hvor dine egne grænser går. Her giver Woman dig en guide til, hvordan du finder ud af, hvad du har lyst til - hvad du absolut skal afvise - og hvornår du skal føre dine fantasier ud i livet. Læs med, også selvom du har været aktiv i mange år - for husk, din lyst vokser og ændrer sig nemlig bestandigt, ganske ligesom din smagssans gør det...

Kend dig selv


1. Lær din krop at kende
Selvom vi tilhører den oplyste ungdom, der voksede op med seksualundervisning som en naturlig del af pensum, kan det jo godt være, at den undervisning, du modtog, ligger noget gemt bagerst i din hukommelse. Første skridt til at komme i forbindelse med din seksualitet er derfor, at du får orden på fakta og lærer den kvindelige krop at kende. Find bøger og læs om hvordan din krop og dit underliv fungerer, og forsøg så at omsætte din viden til praksis: Betragt din nøgne krop - alle dele af den, også din fisse; brug for eksempel et håndspejl, så du rigtigt kan få syn for sagen - og gør det til en vane at se på dig selv jævnligt, så du kan blive dus med dit fysiske hylster. Husk også at røre ved dig selv: Stryg dig selv over armene, smør dig ind i kropslotion, mærk dine bryster og lær at onanere.

Læs guiden til onani

Sådan lærer du at elske din krop


2. Lær om sex
Sex er ikke bare noget, man kan - det er faktisk noget, man skal lære. Hvis du er i tvivl om, hvordan du giver et blow-job, hvor dit g-punkt er eller hvad s/m går ud på, så brug noget energi på at udforske emnet - læs om det og få factsene på plads og tag snak med kæresten eller veninderne om det. Selvom det kan være svært at få munden på gled, så husk på at

 • Alle har sex - også dine veninder... Og når I først får åbnet samtalen, kan I sikkert lære en masse!
 • Sex bliver bedre, hvis du og din kæreste kan tale sammen om det.

For genert til at tale om sex med veninderne? Stil dit spørgsmål på Woman Debatten

 

3. Brug fantasien
Når du har alle factsene på plads, er det på tide at finde ud af, hvad der tænder netop dig. Måske kan du lide at få suttet tæer, at blive bundet eller at få pisk af en mørk, ansigtsløs fremmed. Uanset hvad dine lyster er, så lad fantasien få frit løb og lad endelig være med at blive bange for de tanker, der rører sig i din hjerne - accepter dem som en del af dig, og husk at bare fordi du drømmer om at blive voldtaget eller have sex med en pige, så er det ikke ensbetydende med, at du skal føre dine fantasier ud i livet (eller endsige dele dem med din partner, hvis du ikke er klar til det endnu). Normaliteten har i sandhed vide grænser, og tanker skader ingen...

Skal du gøre fantasi til virkelighed?


NÅR GRÆNSERNE SKAL AFSØGES...

Din seksualitet er ikke en stationær størrelse - ligesom alle andre sider af dig er det noget, du hele tiden udvikler, modner og bygger videre på. Og det, der er totalt turn-on sammen med den ene kæreste, er måske ikke noget, du har lyst til at dyrke med den næste.

Men hvordan ved du, om du skal gøre din fantasi til virkelighed? Og hvad gør du, når din kæreste - efter i 2 år har haft den sødeste missionær-sex sammen - pludselig afslører, at han drømmer om, at du trækker i læder og latex og boller ham blidt i numsen med en strap-on - eller bare giver ham det blow job, som du ikke kan overvinde dig selv til at give ham?

 

Skal du gøre fantasi til virkelighed?
Selvom det er monsterfrækt at lade den indre film afspille en hot trekant med dig og to mænd, betyder det jo ikke nødvendigvis, at det ville være lykken rent faktisk at gøre fantasien til virkelighed. Hvordan vurderer du, om du skal lade fantasien forblive oppe i dit hoved - eller om du skal føre den ud i livet?

 • Gennemfør et tankeeksperiment - uden blødt lys og lækkert lir - for at finde ud af, om din fantasi vitterligt ville være et turn-on i virkeligheden. I langt de fleste tilfælde kan et ganske enkelt realitets-tjek nemlig gøre det klart for dig, at hed sex med pølsemanden sandsynligvis ville ødelægge forholdet til din kæreste, at dit venskab med bedsteveninden nok aldrig blive det samme igen, efter du har slikket hende og at din jalousi måske ville tage overhånd, hvis du havde set din kæreste blive redet af en anden pige, som du har inviteret med i seng...

 • Stadig i tvivl? Undersøg, hvad det er ved din fantasi, der får dig helt op at ringe. Er det frække i din fantasi, at du overskrider nogle grænser? Er det, at den er hemmelig og lidt forbudt? Eller handler det i virkeligheden om den kildrende følelse i maven af både og ville og ikke ville? Måske behøver du nemlig slet ikke udleve din fantasi i yderste konsekvens, men du kan nøjes med light-versionen - lad din kæreste spille den navnløse fremmede, der charmerer trusserne af dig, lad manden i dit liv gøre din voldtægts-fantasi til virkelighed ved at tage dit hårdt og med magt... Eller del fantasien med ham, du deler seng med: Bare det at tale om, hvad der får dine safter til at stige, kan også gøre tricket!

Hvordan skal du håndtere det, hvis din kæreste foreslår noget nyt og overraskende?
Selvom hans ønske overrasker eller måske endda chokerer dig, så lad være med at nedgøre hans ønske - det har sikkert taget ham lang tid at mønstre modet til at blotlægge sine ønsker for dig, så hør ham ud i ro og mag.

 • Hvis du ikke helt ved, hvilket ben du skal stå på, så lad være med at gøre det, han foreslår her og nu, for at gøre ham glad (eller fordi han presser dig). Sig, at du er nødt til at overveje hans forslag lidt, og at du vil tænke over det.

 • Undersøg hvorfor hans forslag kom bag på dig. Er du i virkeligheden bare overrasket over, at han har vist en helt ny side af sig selv, som du slet ikke vidste fandtes? Har de tanker, han luftede, bare aldrig nogensinde strejfet dig - eller er du lidt nervøs ved at gennemføre hans ide? Eller fylder hans ideer dig helt enkelt med dyb og inderlig afsky? Uanset hvad din holdning er, så tænk over hvorfor du har den holdning, og hvad den er opstået af. Måske stammer den fra dårlige oplevelser i fortiden - og måske er den helt utidssvarende og unødig...

 • Brug lidt krudt på at udforske hans ide: Hvis han har afsløret, at han drømmer om et blow job eller at du dominerer ham, så læs om ideen eller tal måske med en god veninde om det - og snak med ham om de ideer og tanker, hans ønske har sat i gang hos dig, på et tidspunkt, hvor I ikke ligger i sengen.
  • Hvis du efter moden overvejelse kan mærke, at hans ide bare overhovedet ikke virker for dig, så sig fra - det er du i din gode ret til! Og du er ikke kedelig eller u-elskelig, fordi du ikke har lyst til at give ham et blow-job, blive bollet i røven eller iføre dig lak og læder! Hvis du derimod har lyst - men er lidt nervøs - så tal hans ide igennem med ham og gør ham klart, at du til enhver tid kan afslutte legen, hvad end den måtte indeholde, hvis du ikke har lyst til at være med mere.
   HUSK: Det er ALDRIG forbudt eller for sent at sige nej - aldrig! Og uanset hvor tændt han er, skal han respektere dit nej..

LÆS MERE Sådan opfylder du hans vildeste sex-fantasierI Woman nr. 126 kan du læse om, hvordan du kan lære at slippe dine sexhæmninger