Hvem gemmer sig egentlig bag Womans sexblog?

© istock

Hvis du er fast læser hos Woman, har du sikkert stødt på Miss Vanilla, Miss Lara og Miss Felicity før. De tre unge kvinder er nemlig faste sexbloggere hos Woman og fortæller saftige detaljer om deres sexliv, dates, fantasier og mænd. Kort sagt: De skriver om livet som ung og sexlysten kvinde – helt uden filter. Indtil videre har Miss Lara blandt andet skrevet om sit umættelige sexdrive og trangen til at date bad boys. Miss Vanilla har fortalt om sin kæreste, en tur på sexmesse og sin lilla ven, Bob, og Miss Felicity har taget dig med i en verden af BDSM, delt sin drøm om at blive sexolog og afsløret hemmeligheder om sin overgang fra singletid til kærestetid.  

Miss Vanilla, Miss Lara og Miss Felicity er en del af Miss Grey

Hvis du ikke allerede kender Miss Grey, så er der god grund til at læse med. Miss Grey er et lukket bloggerunivers, som består af venindegruppen Miss Vanilla, Miss Felicity, Miss Lara og Miss Quinn. De fire unge kvinder blogger normalt også her. Sammen går bloggerne på opdagelse i en verden af mænd, sex, kærlighed, dating og følelsesmæssige rutsjebaner præcis som Carrie, Miranda, Samantha og Charlotte gjorde det i slutningen af 1990erne. Men nu er datoen blevet en anden. Vi er i 2016, og Miss Vanilla, Miss Felicity, Miss Lara og Miss Quinn står overfor en række andre udfordringer end de 4 ”New Yorker” kvinder gjorde. Dét de to grupper har til fælles, er dog sex, deres sammenhold og mændene i deres liv. Deres mission er, sammen med Miss Grey, at skabe en åben og ærlig debat. Vi har allerede fået sat skub i debatten ved hjælp af Fifty Shades of Grey - men lad os tage debatten et "step further" og fortsætte den heftige diskussion hos Miss Grey.

Sådan får du endnu mere Miss Grey

Du kan både følge med i sexbloggen hos Woman og på Miss Grey. Men du kan også glæde dig til mange nye og spændende ting i 2016, når venindegruppen tager på opdagelser sammen. Det første event, som du kan følge med i, er en sommerhustur i Nordjylland, hvor de fire kvinder skal diskutere sex, mænd og dating, alt imens de kaster sig over nye saftige og fantasifulde idéer. 

Kærlig Hilsen Miss Grey   

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.