Hvis du synes valentinsdag er kliché, så prøv dette

© iStock

Kære Læsere

I anledning af den første valentinsdag, jeg skal opleve sammen med Mr. Boyfriend, har jeg overvejet, hvordan jeg skal gribe situationen an. Jeg har nemlig aldrig haft en kæreste på denne mærkedag, hvilket gør, at jeg aldrig har markeret dagen på en romantisk måde før. Faktisk plejede jeg at bruge aftenen på at hygge under dynen med en bøtte is og en god chick-flick på TV’et, mens jeg inderst inde forbandede ”de elskendes helligdag” langt væk.

Nu har jeg Mr. Boyfriend, og man skulle tro, jeg ville byde valentinsdag velkommen med åbne arme. I år har jeg jo muligheden for selv at deltage i festlighederne. Men sådan har jeg det bare ikke. Selvom jeg sætter pris på at blive forkælet med en buket blomster og en lækker middag på en fin restaurant, vil jeg hellere gemme den slags til en anden dag, hvor det ikke føles som en pligt at fejre vores kærlighed til hinanden. 

Alligevel skal dagen ikke gå ubemærket hen, eftersom min kæreste er en håbløs romantiker, der gerne vil gøre vores første valentinsdag sammen til en særlig begivenhed. Derfor aftalte vi, at begge parter har til opgave at planlægge en overraskelse i form af en aktivitet. På den måde sikrede vi os, at ingen af os forventede, at vi skulle udveksle traditionelle valentins-gaver.  

Striptease og nyt sexlegetøj 

Eftersom valentinsdag falder på en søndag denne gang, har vi tilrettelagt det sådan, at Mr. Boyfriend arrangerer, hvad der skal ske først på dagen, mens jeg bestemmer, hvad vi skal lave om aftenen. Da jeg skulle i gang med at planlægge denne aktivitet, gik det op for mig, at jeg blev nødt til at tænke ud af boksen, så denne aften ikke kom til at ligne alle de andre. 

Sexfikseret som jeg er, besluttede jeg mig rimelig hurtigt for, at min overraskelse til Mr. Boyfriend skulle involvere sex. Jeg ville gerne planlægge noget, vi ikke havde prøvet før, men samtidig skulle det gerne være en aktivitet, som vi begge ville få nydelse ud af. Heldigvis har Mr. Boyfriend mange af de samme seksuelle fantasier, som jeg har. Derfor vidste jeg, at nærmest uanset hvad jeg fandt på, skulle det nok falde i god jord hos min kæreste.

På trods af det havde jeg svært ved at finde ud af, hvordan jeg kunne strikke en sexet overraskelse sammen, som samtidig kunne symbolisere, hvor meget jeg holder af ham. Jeg begyndte derfor at tænke over, hvad Mr. Boyfriend nyder allermest ved vores sexliv. Efter at have grublet over dette et par dage, kom det pludselig til mig. Noget af det han sætter størst pris på ved mig er min evne til at underkaste mig og lade ham dominere mig seksuelt. På baggrund af det valgte jeg at købe en ridepisk, som er et stykke sexlegetøj jeg længe har ønsket at tilføje til samlingen. 

Men for at udfordre mig selv en lille smule har jeg efterfølgende besluttet mig for at starte aftenen ud en striptease. Her får han virkelig kan få lov til at nyde synet af mig, mens jeg præsenterer ridepisken for ham samtidig med, at jeg pirrer ham med at smide tøjet på en meget frækkere måde, end jeg plejer. Denne udfordring til mig selv har ligeledes været en undskyldning for at udvide min samling af sexet lingeri

At vente i spænding

Efter at have fået min sex-overraskelse helt på plads, får jeg sommerfugle i maven ved tanken om valentinsdag. Først og fremmest ser jeg frem til at afsløre mine planer for Mr. Boyfriend, men jeg glæder mig også utrolig meget til at se, hvad han har planlagt.

Glædelig valentinsdag fra Miss Felicity

Nysgerrig efter flere indlæg fra Womans sexbloggere?

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Læs mere fra Miss Felicuity hos Miss Grey universet

 

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.