Onenightstands
© iStock

“I dag har jeg lært, at onenightstands bare handler om at have det sjovt”

Mød Louise, der har knækket koden til at have fantastisk sex for en enkelt aften

22. januar 2017 af Redaktionen

Louise har for en stund valgt at lægge følelserne på hylden til fordel for fantastisk uforpligtende sex. Hun har lært, at onenightstands handler om at have det sjovt, og at det er okay, at sex ikke udvikler sig til et forhold. 

Sex uden forpligtelser 

“Da jeg var i 20’erne, vidste jeg ikke rigtigt, hvad et onenightstand gik ud på – jeg havde svært ved at forholde mig til, at manden ikke ringede dagen efter. I dag har jeg lært, at det bare handler om at have det sjovt. Jeg er blevet bevidst om, hvem jeg er, og at det er okay, at sex ikke udvikler sig til et forhold. Jeg kan godt lide tilgængeligheden og at have sex helt uden forpligtelser.

Jeg har ingen følelser i klemme

Et onenightstand giver mig mulighed for at prøve nogle ting af. Det er nemt at tale lige ud af posen og sige, hvad jeg vil og ikke vil, for jeg har ingen følelser i klemme. Jeg er ikke bange for at lade det blive lidt vildt, hvis det er det, jeg har lyst til. Og hvis han vil for meget, så kan jeg bare smide ham ud.

Jeg møder mændene på Tinder, dating­ sider, Facebook eller i byen, og så aftaler vi at mødes og have sex. Jeg bliver gerne kon­taktet på nettet et par gange om måneden af mænd, som skriver til mig, at de synes, jeg ser godt ud, og så udvikler det sig somme­ tider til sex. Det er tit mænd, der også har prøvet mange onenightstands. 

Jeg dyrker sex for at få orgasme 

Jeg dyrker sex for at få orgasme. Hvis han ikke mestrer opgaven, hjælper jeg ham på vej eller gør det selv. De sidste ti år har jeg faktisk fået orgasme hver gang. Det er ikke svært – for mig virker det, når jeg trækker vejret dybt og tungt gennem næsen, som om jeg er 100 procent liderlig. Og så hjælper det at vise manden, hvad han skal gøre. 

Jeg er god til at give blowjobs – det får jeg mange komplimenter for. Tricket er at have en masse fugt i munden og så hjælpe til med hænderne, mens du sutter. Et andet godt tip er at lege med hånden bag kuglerne, trykke let ved mellemkødet uden at ramme anus og kigge ham i øjnene (du kan også finde andre gode tips i vores store blowjob guide). Jeg kan godt lide at give blowjobs, for det gør manden rolig, og jo mere han nyder det, desto mere får jeg ud af det. Det sker dog nogle gange, at jeg ikke gør det, for ek­sempel hvis vi har været i byen eller er på festival. 

Fordi jeg er klar på sex, er jeg ikke klar på det hele 

Sexlegetøj er fint, men jeg spørger altid først, om det er noget, manden har lyst til. Nogle mænd tror, at fordi jeg er klar på sex, er jeg klar på det hele. Det er ikke rigtigt.

Du skal ikke være bange for at tale om sex – det er meget vigtigt at forventningsafstemme på forhånd, så manden ikke tror, han skal rive tøjet af dig i entreen, hvis det ikke er det, du har lyst til. Jeg spørger altid om, hvad han er til i sengen. Samtidig fortæller jeg, hvad jeg vil, og hvad jeg ikke vil. 

Der er også dårlige oplevelser 

Jeg har haft et par dårlige oplevelser med engangsknald. Engang tog jeg med en mand hjem fra byen, og så viste det sig, at hans kæreste var hjemme. Han troede, jeg var med på en trekant, men det var ikke lige min plan. Min værste oplevelse var dog, da jeg var i sommerhus på landet med 20 andre. En aften ville jeg dyrke sex med en af mændene, men da han smed bukserne, viste det sig, at han havde en meget lille pik. Der var jeg nødt til at sige, at jeg var for træt. Det var godt nok akavet ved morgenbordet næste dag. (Psst...Læs om flere kiksede onenightstands lige her). 

Jeg har valgt at adskille følelser og sex

Jeg har valgt at adskille følelser og sex. Jeg har nogle behov, der skal dækkes, også selvom jeg ikke har en kæreste. Hvis jeg kan mærke, at jeg er ved at få følelser for en mand efter et par gange, stopper jeg med at se ham. På den måde undgår jeg at få følelser i klemme. Jeg vil gerne have en kæreste, men det er vigtigt, at han kan give mig det sexliv, jeg vil have. 

Onenightstands har lært mig at sige, hvad jeg vil have. Og det betyder, at jeg har fået lettere ved at komme. Det handler mest af alt om at tale lige ud af posen og at slappe af. Mændene dømmer dig ikke. De er alligevel så koncentrerede, at de kun har fokus på, hvad der sker lige nu og her”. 

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman og er skrevet af Julie Stougaard.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.