Sexrobotter bliver almindelige i fremtiden
© iStock

I fremtiden vil du eje din egen sexmaskine – det siger eksperterne i hvert fald...

Vi håber, at den har en rengøringsfunktion…

19. september 2016 af Maria Broe Trustrup Hansen

Sex med robotter - seriøst? 

Det lyder måske som noget fra en science fiction-film, men den er god nok. Snart bliver det helt normalt at have robot-sex, hvis man spørger de kloge robot-eksperter

De første sex-robotter findes faktisk allerede, og robot-eksperterne siger, at det i 2025 vil være helt, helt almindeligt at eje en sex-robot.

Hmm... Vi er en smule lunkne ved idéen - det lyder altså fuldstændig skørt! 

Man versus machine?

Men okay, måske er der rent faktisk et par fordele ved at skifte den rigtige mand ud med en mekanisk. 

For det første er du stensikker på, at den mekaniske ikke har nogle sygdomme, og du bliver med garanti ikke gravid.

Mon ikke også, at man kan bruge ham til andre ting? Han kan sikkert godt indstilles, så han kan gøre rent eller lave mad – eller måske ligefrem gå på McD og hente cheeseburgere til dig, når du har tømmermænd? Hvis det kan lade sig gøre, er vi alligevel ikke helt afvisende.

Det er i virkeligheden også ret nice, at der ikke er nogen følelser, der kan ødelægge noget. Medmindre du selvfølgelig bliver forelsket i hans blikhjerte – så kan det ende i ulykkelig, mekanisk kærlighed.

Den sidste (og vigtigste) fordel må være, at du kan få sex anytime – du behøver hverken en kæreste eller et one night stand. Det er da temmelig praktisk...

Call support! 

Meeeeen altså. Selvom der måske er et par fordele ved robotten, er der altså et par ting, som vi ikke er så vilde med.

Hvad sker der for eksempel, hvis den går i stykker? Ringer man så til support og forklarer, hvad der er i vejen med sin sexpartner? NEJ TAK!

Vi er ikke de eneste, som ikke er helt nede med idéen om robot-sex. Bevægelsen Campaign Against Sex Robots mener, at robotterne er skrækkelige, fordi de kan erstatte virkelige mennesker.

Og skal vi være ærlige, vil vi nok også komme til at savne en ægte mand.  

Læs mere fra samme kategori