“Jeg får ikke orgasme med min kæreste, men han nægter at tale om det”

Hvad gør du, hvis sexlivet ikke fungerer? Hjælp vores frustrerede læser

18. september 2016 af Amanda Vejle

Hej Kvinder

Jeg har været sammen med min kæreste i 1½ år - vi bor sammen og har det som sådan godt sammen. Pånær i soveværelset.
Vi er vidt forskellige når det kommer til sex... Jeg elsker sex og vil gerne have sex ofte og vil gerne bruge tid på god sex.

Min kæreste vil max have sex 1-2 gange om ugen og et knald for ham, varer kun nogle minutter.

Deltag i ugens dilemma lige her

Jeg har ikke fået en orgasme i ca 1 år, fordi jeg simpelthen ikke når dertil. Jeg har forsøgt at snakke med ham om det, fortælle ham at jeg elsker ham og bare gerne vil ham, men han lukker i som en østers.

Han elsker at få blowjobs, hvilket jeg også gladeligt har givet ham. Problemet er; at får han et blowjob, så får jeg ikke noget før han 1 uge senere igen har lyst til mig. Han kunne ikke drømme om at slikke mig bare for min skyld - ja faktisk har han nok max slikket mig 5 gange, i den tid vi har været sammen - på trods af, at jeg har bedt ham om det.

Vi har endda nogen gange væddet - hvor "præmien" var oral sex, men hvis han taber, ja så får jeg ikke noget alligevel.

Deltag i ugens dilemma lige her

Jeg elsker ham og elsker vores forhold, men vores sexliv er ikke nok for mig. Jeg ved simpelthen ikke hvordan, jeg skal snakke med ham om det mere. Han vil ikke snakke om det, og "tvinger" jeg ham, så ændrer det ikke en rygende fis.

Det virker dog også lidt rigeligt drastisk, at forlade ham pga. det. For udover sex har vi det jo skønt sammen. Men jeg er ved at blive godt frustreret.

Hvad skal jeg gøre?
- Tøzzen

"Fortæl ham din situation. Hvis du allerede har gjort det, så må du gøre det igen - og husk ikke at overlade noget til tankerne. Sig det som det du - at du ikke får nok og at det frustrere dig grænseløst.

Worst case scenario kunne du gå så langt at finde tilfredsstillelse hos en anden i længden, og det tror jeg ikke han ønsker?

Jeg ved godt at sex under ingen omstændigheder er altafgørende i et forhold, og nogle har det tilsyneladene fint i et forhold uden sex. Men dette er ikke dit tilfælde og det synes jeg ikke nødvendigvis du skal "nøjes" med. Sex er virkelig noget intimt og er med til at holde gang i gnisten i et forhold. (Nogle siger at et snav om dagen holder forelskelsen i længere tid, så kom ikke og sig sex ikke også bidrager?)

Jeg synes du skal snakke med ham om det, om han vil det eller ej. Det er et problem for dig og hvis han virkelig elsker dig og vil jeres forhold, så vil han også lytte til det du har at sige - man er to om at danse en tango, og lige pt gør du det alene."
- rikkestorm.

Deltag i ugens dilemma lige her