Mand kvinde affære
© iStock

“Jeg havde en affære med mine forældres ven”

Emma indledte en affære, der fik alvorlige konsekvenser for hendes mor

5. april 2017 af Redaktionen

Woman har taget en snak med Emma, der udviklede en hed affære med sine forældres ven. Spændingen om at blive opdaget gjorde det hele til en leg, og grænserne blev skubbet. Dækhistorierne og lyveriet blev dog mere og mere kompliceret, og hemmeligheden var pludselig svær at holde. 

Læs interviewet her, og hør Emmas tanker om affæren og perioden med forbudt sex.

Hvordan startede affæren?

“Jeg var 17 år, han var tyve år ældre, og vores familier var på ferie sammen. Han og jeg har altid pjattet meget, og hans kone blev åbenbart jaloux. I hvert fald havde de et kæmpe skænderi om aftenen i deres feriehytte, som lå lige ved siden af min families. Samme aften efter skænderiet sms’ede jeg med ham og spurgte, om han lagde mere i vores lege end bare pjat. Han svarede ja. Vi begyndte at skrive frække og intime beskeder til hinanden. 

I starten var jeg skræmt over det, men vores beskeder blev mere og mere intime og seksuelle, og jeg begyndte at føle mig mere tryg. Da han en uge efter skrev og spurgte, om jeg ville mødes med ham, svarede jeg ja med det samme. Vi mødtes ude i en skov og dyrkede sex i hans bil. Det var en kæmpe forløsning på al den spænding, vi havde bygget op.” (Pssst... læs mere om, hvad der får mænd til at være utro her). 

Hvor tit så I hinanden?

“I starten en gang om ugen, for eksempel på hans arbejde, når hans kolleger var ude af huset, og vi havde bygningen for os selv. Efter noget tid blev det til to gange om ugen og forlængede weekender. Nogle gange lavede han endda falsk kursus-materiale, som han viste konen, så hun troede på, at han skulle på kursus med jobbet. I virkeligheden skulle han på hotel med mig en hel weekend. Vi så også hinanden til middage og fester, for mine forældre var rigtig gode venner og naboer med ham og hans kone. Vi sad tit og flettede ben under bordet, mens hans kone sad ved siden af. Hvis hans kone var på besøg hos sin familie, dyrkede vi sex i hans hus, mens deres søn lå ovenpå og sov.”

Hvem fortalte du det til?

“I starten fik mine to tætteste veninder det at vide. De tog det pænt, men lagde ikke skjul på, at det var en lortesituation, jeg havde plantet mig selv i. Flere gange undervejs forsøgte de at få mig til at indse, at jeg skulle stoppe det, fordi det ville ende, som det altid gør – nemlig med at elskerinden bliver såret. Men jeg lyttede ikke, for jeg var så vild med ham og med den følelse, jeg fik af vores hemmelighedskræmmeri.”

Var du ikke bange for, at I ville blive opdaget?

“Det var en del af legen og spændingen at gå lige til grænsen. Vi flirtede rigtig meget til sammenkomster, og vi kunne snildt være blevet opdaget. Adrenalinen og spændingen var så ophidsende, og vi hele tiden skubbede til grænsen for at se, hvad vi kunne gøre uden at blive opdaget. Vi blev vildere og vildere, og det var skidesjovt i starten. Men hen mod slutningen blev det bare en plage at skulle skjule det ved at lyve og finde på dækhistorier, så ingen fattede mistanke.” 

Hvordan blev I opdaget?

“Vi var på weekendtur i Malmø. Jeg havde sagt til mine forældre, jeg var hos en veninde, men da de prøvede at få fat i mig uden held, var jeg jo ikke hos nogen af dem. Min mor havde før undret sig over, at jeg var væk så tit, og at det ofte faldt sammen med, at vores nabo også var væk, og så lagde hun to og to sammen. Da jeg kom hjem sent søndag, fik jeg en ordentlig skideballe af mine forældre. Jeg gik til bekendelse, og næste dag gik de ind til hans kone og fortalte det hele.”

Havde du dårlig samvittighed?

“Jeg havde rigtig dårlig samvittighed over for hans børn. Når man er barn, er ens største ønske, at ens forældre skal være sammen, og det risikerede jeg at ødelægge for dem. Og så havde jeg det skidt over for mine forældre. De var rigtig gode venner med ham og hans kone, og det gik i stykker. Min mor og konen var gode veninder, men deres venskab smuldrede, efter vi blev opdaget.”

Fortryder du jeres forhold?

“Jeg kan ikke forestille mig at skulle have undværet ham og alle de ting, jeg har lært af vores forhold. Min kusine har spurgt mig, om det var det hele værd. Desværre må jeg sige ja. Jeg elsker ham så højt, og vi er begyndt at se hinanden igen og skal på weekendtur om nogle uger. Det er ikke rationelt, men jeg kan ikke slippe ham.”

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide