“Jeg havde en trekant med to mænd, men det var ikke, som jeg havde håbet”

11 kvinder afslører deres vildeste seksuelle milepæle

9. august 2016 af Julie Schrøder Kristensen

1. Rikke havde sex for første gang

Jeg var 18 år og begyndt på en videregående uddannelse. I min klasse gik en mand, der var ti år ældre end jeg, og han spurgte, om jeg ville hjælpe ham med en opgave. Som den naive sjæl jeg var, tog jeg hjem til ham. Han satte en film på, som jeg kunne se, mens han skrev opgave i et andet rum. Pludselig dukkede han op i døren – nøgen og med stiv pik! Tusind tanker for gennem mit hoved. 

Mine veninder var for længst begyndt at dyrke sex, så jeg besluttede mig for at gøre det. Jeg lod ham føre an, og vi havde sex missionærstyle på sofaen. Det hele føltes meget naturligt, men jeg fortalte ham ikke, at jeg var jomfru. Han var meget veludrustet, og det gjorde ondt under hele seancen. Bagefter kunne jeg knap nok gå! Jeg trak i tøjet og tog hjem – fuldstændig forbløffet over, at jeg var blevet ‘narret’ til sex.” 

2. Kiras første onenightstand

“Jeg var netop blevet single og var i byen med en flok venner. Her mødte jeg en mand, jeg havde været skudt i siden folkeskolen. Vi snakkede og dansede, og da han kyssede mig, var jeg solgt. På vej hjem til ham jublede jeg indvendigt: ‘Tænk, at han ville være sammen med mig!’. Jeg var dog nervøs ved tanken om et onenightstand: ‘Skulle jeg være kinky? Skulle vi spise morgenmad sammen?’. 

Da vi kom hjem, kyssede vi og knaldede i missionærstilling. Det var bestemt ikke verdensklassesex, det føltes upersonligt. Da vi vågnede næste morgen, gav han mig et rutineret morgenkys. Der var ingen tvivl om, at han havde prøvet det før! To uger efter ringede han, og mit hjerte slog en kolbøtte. Men han ville bare sige, at han havde klamydia. Hvilken succes!” 

3. Lises første blowjob

“Som 17-årig var jeg på festival. En aften kyssede jeg med en lækker mand, som trak mig med hen til toiletterne. Vi snavede vildt, men da vi kom i tanke om, at vi ingen kondomer havde, satte jeg mig på knæ foran ham. Da han åbnede sine bukser, kom en kæmpe pik til syne. ‘Hold da op’, tænkte jeg og greb fat om den. Jeg studsede over, at noget kunne være så blødt og hårdt på samme tid, og den var langt flottere, end jeg forestillede mig.

Da jeg begyndte at sutte, sagde han, at jeg skulle passe på med mine tænder. Jeg brugte hånden til at styre, hvor langt den kom ind i munden, og jeg kunne høre på ham, at han kunne lide det. Han holdt mig blidt ved nakken, indtil han til sidst kom i munden på mig. Jeg slugte klatten, der smagte salt og mildt. Det var en utroligt skøn magt at have over en mand, og jeg var virkelig stolt bagefter.” 

4. Katrines første gang med utroskab

“Jeg havde en kæreste, som jeg ikke rigtigt vidste, om jeg skulle blive sammen med. Da jeg tog med et par veninder på ferie i Tyrkiet, var vi allerede gået fra hinanden oppe i mit hoved. Jeg havde bare ‘glemt’ at fortælle ham det. En aften mødte jeg en mand på en bar. Vi var begge fulde, liderlige og totalt opsatte på at score hinanden. 

Vi havde sex samme nat og endte med at mødes hver dag resten af ferien. Jeg fik ikke dårlig samvittighed, selvom mine veninder syntes, det var forkert. Jeg aftalte dog med dem, at hvad der skete i Tyrkiet, blev i Tyrkiet. Da jeg kom hjem, slog jeg op med min kæreste uden at fortælle, hvad der var sket. Jeg ville ikke såre ham. 

Jeg har efterfølgende været andre kærester utro, men aldrig fortalt dem om de andre mænd. Der har alligevel aldrig nogensinde været følelser involveret i mine sidespring.” 

5. Caroline blev slikket for første gang

“Jeg var 16 år og hamrende forelsket i min kæreste. Da vi en dag lå og kyssede, spurgte han, om han måtte slikke mig. I panik fik jeg svaret i en yderst bestemt og skinger tone, at det måtte han gerne, men KUN hvis han gjorde det ordentligt! 

Først da han bevægede sig sydpå, gik det op for mig, hvad det egentlig var, han mente. Da hans tunge begyndte at kærtegne min fisse, fik jeg lyst til at afbryde ham og forklare ham, at jeg havde misforstået hans spørgsmål, og at det ikke var min mening at lægge sådan et enormt pres på hans skuldre. 

Plaget af skyld tænkte jeg: ‘Jeg bliver nødt til at komme nu, jeg bliver nødt til at komme nu!’. Faktisk gjorde han det ganske udmærket, og da jeg nåede klimaks, var jeg superlettet. Bagefter var han så pavestolt, at han kunne gå på vandet.” 

6. Louises første gang med analsex 

“Den første gang, jeg dyrkede analsex, var også den første gang, jeg havde sex med min kæreste. Vi havde kendt hinanden i halvanden måned, da han inviterede mig hjem til sig. Mens vi kælede, begyndte han pludselig at køre rundt med en finger ‘deromme’. Først blev jeg nervøs, for numsen er jo forbudt område. Men jeg begyndte hurtigt at slappe af og nyde hans kærtegn. Da han havde brugt fingeren noget tid, stak han sin tunge derned og slikkede blidt. Vi dyrkede først almindelig sex, indtil han forsigtigt trængte ind i mig. Jeg nåede lige at tænke: ‘Fuck, har jeg været på wc?’, og ‘er der ikke noget med, at man kan sprænge ringmusklen?’. Men så tog lysten over, og alle hæmninger forsvandt. Jeg havde aldrig prøvet at få orgasme sammen med en mand, men den aften kom jeg igen og igen. Det var helt fantastisk. Vi er stadig sammen og har det dejligste sexliv – inklusive analsex.” 

7. Helle lod sig dominere for første gang

“Min spritnye kæreste gav mig en pakke med to hundehalsbånd og en snor. ‘Nu går jeg i seng, og så tager du det på’, sagde han. Noget i mig sagde, at det kunne blive spændende, men jeg følte mig flov, da jeg gik ind til ham. Han beordrede mig ned på alle fire og slog mig bagi med snoren. Det var både pivfrækt og grænseoverskridende at give ham fuld kontrol. Legen var forspil, og vi endte med at have vanvittigt god sex. Vi har dyrket dominansen flere gange siden, og selvom jeg godt kan føle mig som en gravhund, er jeg ret vild med det.” 

8. Mias første gang på swingerklub 

“Min bolleven havde prøvet at swinge, og jeg gik med til at tage med. Vi gik rundt sammen og så det hele an. Der var rent og pænt, og folk var søde, men jeg havde ingen planer om at have sex! Alligevel kunne jeg mærke, at oplevelsen pirrede mig, og jeg begyndte at sutte min partners pik. Pludselig stod der en kødrand af tilskuere. Vi gik ind i et lokale, hvor der hang en gynge. Jeg satte mig op og lod min ven gøre ved mig, som han ville. Jeg lod lysten tage over og flød væk i nydelse. Enkelte mænd brød ind og ville være med, men jeg sagde nej, og det blev respekteret. Vi har siden meldt os ind i en klub for yngre swingere. Det er et skønt og frækt eventyr. Allerede efter et par gange havde jeg sex med mænd, jeg ikke kendte.” 

9. Louises første gang med en anden kvinde

“Jeg var 24 år, da jeg kyssede en kvinde. Og jeg vidste straks, det ikke var sidste gang! Jeg fandt en sød kvinde via nettet. Vi kyssede, kælede og slikkede, indtil vi til sidst havde fingersex, til vi begge kom. Jeg slappede af i hendes selskab, og hun var utroligt opmærksom på min nydelse. Jeg gik derfra med en følelse af at have snydt mig selv for noget alt for længe, og siden har jeg været til kvinder!” 

10. Karina fik sin første sprøjteorgasme

“Jeg havde aldrig fået en sprøjteorgasme, selvom min kæreste og jeg havde prøvet alt. En dag under sex lå jeg med benene bag nakken, mens min kæreste stimulerede min klitoris. Da jeg mærkede orgasmen nærme sig, gav jeg slip i krop og hoved – og så blev der vådt. Det føltes anderledes, og jeg troede, der var noget galt. Men min kæreste lignede en nyslået verdensmester. Jeg havde fået en sprøjteorgasme! Det er kun lykkedes en gang, men jeg har lært, at den ikke kommer, hvis jeg prøver for hårdt. Jeg håber, jeg får lov at opleve det igen!” 

11. Amalies første trekant med to mænd

“Jeg var til fest sammen med en mand, jeg datede. Vi gik ind på et soveværelse for at være alene, men fandt min dates ven derinde. ‘Synes du ikke, han skal være med?’, spurgte min flirt. Og jeg syntes faktisk, det virkede som en god idé. Jeg blev taget bagfra af den ene, mens jeg gav den anden et blowjob. Men under akten kunne jeg mærke, at det var et issue for mig, at ham, jeg havde følelser for, havde lyst til at dele mig. Sexen var okay, men hvis jeg skal gøre det igen, bliver det med fremmede.” 

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.