Sex | Kvinde i seng med mand
© iStock

Kunne du leve med en kæreste, der var virkelig dårlig i sengen? Det gør Lise

“Utallige gange har jeg forsøgt at vise ham, hvad han skal gøre, og han forstår det bare ikke”

25. februar 2017 af Redaktionen

Drømmemanden er perfekt på alle områder undtagen et: Han er virkelig dårlig i sengen. Men hvor vigtigt er sex egentlig i et forhold? 25-årige Lise har valgt kærligheden over sexlivet. Læs hendes historie her. 

For mig er kærlighed vigtigere end sex

Da jeg mærker min kærestes hånd på mit bryst, beslutter jeg mig for at give efter. Jeg kan ikke huske, hvornår vi sidst har haft sex, men der er i hvert fald gået over en måned, og jeg ved, han må være meget tæt på at eksplodere. Jeg vender mig mod ham, og han begynder ivrigt at gnide mig mellem benene – cirka tre centimeter fra, hvor min klitoris sidder. 

Jeg er knastør, og jeg kan ikke lade være med at blive irriteret. Utallige gange har jeg forsøgt at vise ham, hvad han skal gøre, og han forstår det bare ikke. Men jeg ved også godt, at det stråler ud af mig, at jeg bare vil have det overstået, og det giver selvfølgelig heller ikke ham lyst til at bruge timevis på forspil.

Han slikker på fingrene for at gøre mig våd, og så er han inde i mig. Det varer måske tre minutter, inden han kommer med et højt suk, og jeg når at tænke på, hvad vi skal have til aftensmad i morgen plus en million andre ting, der intet har med sex at gøre. Bagefter fortæller han mig, hvor dejlig han synes, jeg er. Jeg putter mig ind til ham og nyder at vide, at han er tilfreds. 

Sådan har mit sexliv været de sidste tre et halvt år. Det første halve år kæmpede jeg for, at det skulle være anderledes, men jeg kom ingen vegne. Så tog jeg en beslutning. Jeg elsker min kæreste over alt på jorden, og mit liv sammen med ham er perfekt. Selvfølgelig ville det være bedre, hvis vores sexliv også var godt, men jeg tror ikke på, at noget menneske kan få det hele – og for mig er kærlighed vigtigere end sex. 

Hvad er der galt med ham?

Jeg har sommerfugle i maven, da jeg lægger mig ind til ham. Vi har datet i en måned, og det er første gang, vi sover sammen. Jeg har spillet kostbar, for ham her virker virkelig som noget særligt, så jeg ville gerne have, at han skulle jagte mig lidt. Jeg har helt ondt i maven, så meget lyst har jeg til ham, da vi ligger og kysser i sengen. Jeg kan ikke vente et sekund længere på, at han rører ved mig. 

Men til min store overraskelse bruger han ingen tid på forspil. Han hiver tøjet af mig, før han selv smider kludene, lægger sig tungt oven på mig – og efter et par minutters ind-og-ud er det overstået. Jeg når overhovedet ikke at være med. Bagefter klemmer han mit ene bryst og fortæller mig, hvor fantastisk det var. Så går han ud som et lys. Jeg er lige ved at græde af skuffelse. Hvordan kan den her helt fantastiske mand være så ufølsom og ligeglad? Så var han nok bare interesseret i at knalde.

Måske var han bare nervøs

Om morgenen ligner han en, der har vundet i Lotto. Han kysser og krammer mig, laver morgenmad og spørger, om jeg vil ud med ham og hans venner om aftenen. Jeg er ekstremt forvirret, for jeg var jo sikker på, at han kun var ude efter sex. Ellers havde han vel gjort sig mere umage for, at jeg også skulle nyde det! 

Jeg ringer til en veninde på vej hjem. Vi snakker om, at han måske bare var nervøs, og det beroliger mig lidt. I løbet af de næste måneder bliver vi kærester, men vores sexliv bliver ikke bedre.

Hint, hint, HINT

“Jeg elsker simpelthen, når vi bruger rigtigt lang tid på forspil – når du allerførst rører mig forsigtigt over hele kroppen, inden du langsomt nærmer dig klitoris, og du bruger lang tid på at varme mig op med din tunge eller dine fingre.” 

Jeg kan ikke få mig selv til at sige til min kæreste, at han er dårlig i sengen, så jeg prøver på alle mulige måder at vise ham, at vores sexliv ikke fungerer for mig. Jeg fører hans hænder og justerer hans hoved under forspillet. Jeg prøver at fortælle, hvad jeg godt kan lide. Jeg viser ham tilfældigt artikler i magasiner, der handler om mænds almindeligste fejl i sengen. Jeg prøver at gøre de ting ved ham, jeg selv elsker. Og jeg sørger for at sige det højt, når han en sjælden gang imellem gør noget, der virker

Men det lader ikke til, at han fatter mine ret kraftige vink. I det øjeblik jeg siger noget eller flytter hans hænder, følger han mine anvisninger. Men næste gang vi har sex, er det efter samme model, som jeg begynder at hade mere og mere: tre minutters gnubben et par centimeter fra klitoris. Tre minutters monoton ind-ud – og så kommer han. 

Mister lysten til sex

Jeg får mindre og mindre lyst til sex, og efter et halvt år er jeg holdt fuldstændigt op med at tage initiativ til at knalde. Vi har efterhånden kun sex et par gange om måneden – i begyndelsen af vores forhold var det et par gange om ugen. 

Men min kærlighed til ham vokser omvendt proportionalt med kvaliteten af vores sexliv. Han er den sødeste mand, jeg nogensinde har været sammen med. Han er kærlig, loyal og romantisk, og jeg føler mig tryg og elsket sammen med ham. 

Selvom han passer på mig, kan han sagtens give mig modstand, og jeg elsker at diskutere med ham. Han er klog, og han har humor. Det er heller ikke, fordi han er uattraktiv. Han ser godt ud, og han passer på sig selv. Han er i fitnesscenteret flere gange om ugen, og han er altid ren, velduftende og velklædt. 

Mine veninder og familie elsker ham, og jeg elsker hans venner og familie. Jeg kan se os have en fremtid sammen, og jeg kan se, at han vil være en fantastisk far til mine børn. Sammen kan vi få det liv, jeg drømmer om.

Det er ikke dig 

“Skat, jeg har tænkt over, at vi ikke har så meget sex, som vi havde i begyndelsen af vores forhold. Er der noget galt?” Min kæreste stiller det spørgsmål, jeg har gruet for, siden jeg opgav vores sexliv for et halvt år siden. 

Jeg har tænkt på et væld af forskellige svar, og i lang tid har jeg forsøgt at dyrke sex uden at have lyst. Det fungerer bare ikke. Jeg fortæller, at jeg ikke har særligt meget lyst til sex. 

Jeg siger ikke direkte, at det er hans skyld, men jeg foreslår, at vi måske kan bruge noget mere tid på forspil, fordi det tænder mig meget. Han spørger helt forvir­ret, om vi ikke gør det nu, og han ser allerede såret ud. Jeg skynder mig at sige, at det måske også er mig, der er træt og stresset, eller at det måske er p­-pillernes skyld. Jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at sige, at han er dårlig i sengen.

Han bliver mere usikker, når vi har sex

Efter at vi har haft snakken, kan jeg mærke, at han er mere usikker, når vi har sex. Han tør ikke rigtigt tage initiativ, og han virker mere trist, end han plejer. 

Efter et par måneder tager jeg en beslut­ning: Jeg fortæller ham, at jeg aldrig har haft den store interesse i sex, og at det også har været et problem for mig før i tiden. Jeg siger, at han er den, jeg nogensinde har været sammen med, der har tændt mig mest, og at han endelig bare skal tage initiativ til sex – jeg tænker bare ikke så meget over det selv. 

Han siger, at det er han ked af at høre, men han elsker mig uanset hvad, og han kan sagtens leve med, at vi kun knalder cirka en gang om måneden.

Det er i dag tre år siden, samtalen fandt sted, og jeg ved stadig ikke, om det var rigtigt at lyve. Jeg er dog ikke i tvivl om, at det var rigtigt at blive sammen med min kæreste, for jeg elsker ham højt. Vi har et virkelig godt forhold, og jeg savner faktisk ikke sex. 

Nogle gange kan jeg være bekymret for, om han savner en kæreste, der tager initiativ i sengen og viser, hun har lyst. Men han virker glad og tilfreds, og han brokker sig aldrig.

Selvfølgelig tænker jeg af og til, at det er ærgerligt, at jeg ikke har et tilfredsstillende sexliv. Men jeg er lykkelig sammen med min kæreste – det er det vigtigste. 

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman og skrevet af Cordelia Weber

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.