Sextabu | Sex med kvinde
© iStock

“Jeg overvandt mit sextabu og udlevede fantasien om en kvinde”

I lang tid troede Trine, at hun var hetero, og dermed basta! Men så tog hun mod til sig...

29. januar 2017 af Redaktionen

Mange af os har dem – små eller store blokeringer, når det kommer til sex, der forhindrer os i at udleve de fantasier, vi i virkeligheden drømmer om.

Vi har snakket med Trine, som i mange år undertrykte sin lyst til at være sammen med en kvinde, men til sidst overvandt sit sextabu og udlevede fantasien om at være sammen med en anden kvinde.

Jeg var hetero, og dermed basta!

For otte år siden tog jeg mig selv i at blive tiltrukket af halvnøgne kvinder i mandeblade. Jeg slog det hen, for jeg havde jo mandekærester og onenightstands som alle andre. Jeg skænkede faktisk ikke min lille besættelse af bryster synderlig opmærksomhed, før jeg en dag lagde mærke til, at jeg fik et sug i maven, hver gang jeg var sammen med en veninde. Jeg holdt min hemmelighed for mig selv, for jeg var overbevist om, at hverken hun eller jeg havde tilbøjeligheder i den retning. Jeg var hetero, og dermed basta!

Oprettede datingprofil

Skolen sluttede, og vores veje skiltes. Som årene gik, tog fascinationen og tiltrækningen af kvinder til. Jeg nød stadig sex med mænd, men jeg fik sværere ved at ignorere mine fantasier. Til sidst blev min nysgerrighed så stor, at jeg tog en dyb indånding og oprettede en profil på et datingsite for homoseksuelle. 

Måske tændte jeg alligevel ikke på mit eget køn, når det kom til stykket? Til min store overraskelse fandt jeg mit gamle skolecrush derinde! Var hun sprunget ud? Var det skæbnen? Jeg inviterede hende med bævende underlæbe hjem til middag, under påskud af at vi kunne give den gas i kostumer i byen, for det var fastelavn.

Fræk fastelavnsdate

Luften var tyk af flirt. Vi blev hurtigt snalrede, og inden jeg fik set mig om, lå vi på gulvet og kyssede. Hendes læber var bløde og dejlige, og jeg knappede hendes kostume op, mens jeg kærtegnede hendes bryster, lår og hals. Det var hamrende intenst og underligt naturligt. Min årelange fantasi var blevet til virkelighed – jeg var i en lykkerus!

Men klokken blev mange, og vi måtte afbryde legen, hvis vi skulle nå at fejre fastelavn i byens vilde natteliv. Vi kom berusede og småforlegne på benene, rettede på hår og tøj og skyndte os ud ad døren. Men kæleriet fortsatte uden for lejligheden. Vi kyssede i baren, på toilettet, stationen og i trappeopgange – og endte med at gå sammen hjem, kun for at falde fordrukne omkuld i sengen. 

Heldigvis blev én nat hurtigt til flere, og et par weekender senere havde vi sex. Det var vidunderligt, grænseoverskridende og bekræftende. En helt ny og fantastisk oplevelse, som både skræmte mig fra vid og sans og fik mig til at indse, hvem jeg i virkeligheden er: en biseksuel kvinde, som er stolt af at indrømme, at sex ikke længere er noget, jeg udelukkende har med det modsatte køn. Fagre nye verden!

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman og skrevet af Julie Schrøder Kristensen.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.