Kan du være FOR ærlig i dit parforhold?

© iStock

Kære Læsere

Jeg er en af de personer, der har levet efter mantraet: ”Med ærlighed kommer man længst”.

Det er utrolig befriende for mig at være mere ærlig end de fleste. Sommetider har det givet mig nogle knubs at dele alt for meget af mig selv med mine venner og bekendte. Nogle mennesker finder endda mine ucensurerede fortællinger og meninger meget grænseoverskridende. Så det er altså ikke altid lutter lagkage at være hudløst ærlig.

Alligevel er ærlighed en kvalitet, som mange af os leder efter i vores kommende kærester. For mig stod denne kvalitet i hvert fald højt på ønskelisten, da jeg selv ledte efter en livspartner, som jeg nu har fundet i Mr. Boyfriend.

På trods af at min kæreste, ligesom jeg, er et meget ærligt menneske, er jeg på det seneste begyndt at forholde mig en smule kritisk til min og hans meget ærlige tilgang til livet.

Er det muligt, at man kan være FOR ærlige over for hinanden, når man er i et parforhold? Skal vi tale om ALT med vores kærester, eller er der visse ting, vi skal holde for os selv, så vi ikke sårer hinanden?

Ærlighed er vejen til god sex

Når det kommer til sex, er min personlige erfaring, at ærlighed er en af de vigtigste ingredienser. Som jeg ser det, er det nemlig umuligt at få et godt og tilfredsstillende sexliv, hvis vi ikke formår at være ærlige over for hinanden.

Derfor har jeg aldrig nogensinde haft problemer med at være åben omkring mine seksuelle behov over for hverken Mr. Boyfriend eller mine andre tidligere sexpartnere. Jeg skammer mig på ingen måde over at have de seksuelle fantasier, jeg har, hvilket gør det nemt for mig at dele dem med min kæreste. Dog er der visse detaljer, som jeg vælger at holde for mig selv, da jeg ikke finder det nødvendigt at beskrive scenarierne til punkt og prikke.

Mine udfordringer i forhold til at være ærlig, når det kommer til sex, er i de tilfælde, hvor Mr. Boyfriend ikke stiller mig komplet tilfreds. Hvis han spørger mig, er jeg altid klar i spyttet, men det er jo ikke altid, at han lige tager teten og stiller spørgsmålstegn ved hans præstation på lagnerne.

Derfor arbejder jeg meget med, at få sagt ting som: ”Jeg vil gerne have mere oralsex” og ”Kan du ikke lige fugte din finger, inden du filer løs på min klitoris, tak?”.

Derfor er det en udfordring at være ærlig

Jeg tror, at den primære årsag til, at det er svært for mig at udtrykke disse ting, er, at jeg ikke har lyst til at gøre Mr. Boyfriend ked af det.

Samtidig er jeg måske også en smule bange for at bringe det på banen, da jeg på den måde åbner op for, at vores forhold kan gå i stykker. Jeg kender jo ikke hans præcise reaktion, da jeg (endnu) ikke har været komplet ærlig over for ham, hvilket sætter gang i min frygt for at blive forladt eller afvist. 

Men for at besvare mine egne spørgsmål, tror jeg ikke på, at vi kan være for ærlige over for vores partnere. I hvert fald ikke, når det kommer til sex. Hvis du brænder inde med noget, der har relevans for jeres forhold, synes jeg, at det er vigtigt at sige det. Det handler i høj grad om at turde at sætte sig selv på spil, hvilket i min verden giver parforholdet en hel ny og dybere dimension. 

Så selvom det er en udfordring, mener jeg, at det er værd at arbejde sig hen imod at være helt og andeles ærlige over for hinanden med de ting, der er relevante. Jeg vil i hvert fald fortsætte med at lede efter modet til at være fuldstændig ærlig over for Mr. Boyfriend. 

God fornøjelse

Miss Felicity.

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.