Kunsten at dominere ham

© iStock

Kære læsere

I mit forhold oplever jeg hele tiden nye ting. Både seksuelt - men også følelsesmæssigt. For mig er en væsentlig del af mit forhold vores fælles sexoplevelser. Jeg oplever til tider, at min kæreste ringer helt begejstret over en film på Youtube med sprøjteorgasmer eller en revolutionerende artikel om kvindens g-punkt og straks vil igang med at eksperimentere på lagnerne. Denne begejstring og nysgerrighed er den mest værdifulde ting ved vores fælles sexliv og så længe den består, kører vi næppe døde i det.

Når rollefordelingen ændrer sig ved et uheld

Forleden dag havde jeg en lidt anderledes og ny oplevelse med min kæreste. Imens jeg rider ham temmelig heftigt, kommer jeg ved et uheld til at placere min hånd på hans hals istedet for skulderen, hvor jeg plejer. Han griber fat i min hånd og trykker den fast om sin hals. Lidt forvirret kører jeg med på showet, selvom jeg aldrig selv har prøvet direkte at dominere en anden. Jeg er nemlig altid selv blevet domineret. Målrette og besluttet på ikke at ødelægge denne ret smækre sexakt forsøger jeg at stramme mit greb om hans hals, og ride ham lidt hårdere. Han stønner på en helt ny måde. Han hvisker i mit øre, at han vil have jeg dominerer ham og at jeg kvæler ham imens jeg giver ham det bedste blowjob, jeg kan præstere. Ivrigt sutter jeg ham, og da han når sit højdepunkt, tager jeg ekstra fat om hans hals, imens han hæst stønner. 

Bagefter i vores eftersex føler jeg mig en smule forvirret. Min kæreste er så meget mand, at jeg knap nok selv må åbne en dør og uden tvivl, må jeg aldrig betale for vores date. Han er selv så dominerende, at det føltes en smule afskrækkende at tage denne dominans væk fra ham. Selv fortæller han, at det er den bedste orgasme han længe har fået. Jeg forestiller mig det har været rart for ham at slippe kontrollen og stole på mig. Hans tillid til mig, over at afsløre denne side af sig selv, er så utrolig værdifuld. Det bedste ved vores sex er, at vi altid kan overraske hinanden med nye områder af vores sexliv og vi har nok tillid til at kunne afsløre selv disse ting, som ellers kan være ret intimiderende. 

Much Love

Miss Vanilla

Nysgerrig efter flere indlæg fra Womans sexbloggere? 

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. 

Læs mere fra Miss Vanilla hos Miss Grey universet

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.