article 20606
article 20606

Kvinder vælger tøj over sex

Vi ville droppe sex i 15 måneder for en ny garderobe!

9. februar 2007

Af: Mette Andrea Boesgaard

Det er kun en uge siden, vi her på Woman Jubii kunne rapportere det triste faktum, at mænd ville vælge penge over sex. Og nu har vi så fundet endnu et søm til sexlivets ligkiste: En ny undersøgelse viser nemlig, at kvinder ville vælge tøj over sex!

Det er firmaet Unilever, der har spurgt 1.000 kvinder i 10 amerikanske byer, hvordan deres forhold til sex og tøj er. Og svaret er klart: I gennemsnit ville kvinderne i undersøgelsen droppe sex i 15 måneder for at få en helt ny garderobe. 2 % ville endda holde sig fra sex i hele 3 år, hvis bare de fik nyt tøj! Og dertil sagde 61 %, at det ville være værre at miste deres yndlingstøj, end det ville være at droppe sex i en måned?

Men det er måske ikke så underligt, at kvinder vælger tøj frem for sex, for undersøgelsen viste også, at tøj generelt holder længere end forhold. Den gennemsnitlige kvinde mellem 18 og 54 år har haft sit yndlings stykke tøj i hele 12½ år, og det er et år længere end hendes længste forhold har varet. 48 % svarede, at deres tøj var en mere sikker kilde til at booste selvtilliden og føle sig mere sexet, end deres mand var!

Vores dejlige mænd har dog intet at frygte ? 70 % af deltagerne i undersøgelsen tror stadig på kærlighed ved første blik. Historien melder dog intet om, om det er kærlighed til mænd eller til lækkert tøj?

Læs mere: