Nu bliver du bare liggende der, indtil jeg siger til, Hans!
Nu bliver du bare liggende der, indtil jeg siger til, Hans!© Wenn

Lær at tage initiativet til sex

Er det altid ham, der starter løjerne i dobbeltsengen? Lær at forføre din mand her

15. januar 2010 af Rikke Hovn Poulsen

Side 1


Går sexlivet lidt i tomgang derhjemme? Eller går du og bliver lidt små-irriteret over, at det virker, som om kæresten tænker mere på Champions League end på at knalde dig? Så er der ikke andet at gøre end selv at tage ansvar og rette lidt op på situationen.

Der er rigtig mange mænd, der er godt trætte af, at det altid er dem, der tager initiativet til sex. Så gør noget godt for din lover og invitér ham til en fræk omgang lagengymnastik...


BESLUT DIG

Det lyder banalt - men en bevidst beslutning om, at ’nu skal det være’ er faktisk en af de allervigtigste ingredienser i en vellykket forførelse. Du kan gå en hel dag på arbejdet og tænke på sex, men når det bliver aften, og du skal til at sætte gang i løjerne, skal du lige pludselig lægge vasketøj sammen, se Grey's Hvide Verden og ringe til din mor... Du er nødt til at tage en beslutning og tvinge dig selv til at overholde den - også selv om der er tusind andre ting, du også gerne vil nå.

 FRYGT IKKE AFVISNING
Du kommer ingen vegne, hvis du går og er bange for, at din udkårne siger nej til dine tilnærmelser - og sandsynligheden for, at en mand siger nej til et frækt tilbud, er nogenlunde lige så lille, som at du selv siger nej til et par spritnye Manolo Blahniks.

Hvis din kæreste alligevel skulle afslå dit tilbud, skal du lade være med at tage det personligt. Hovedpine, træthed og stress kan ødelægge selv den vildeste Casanovas libido - og det har jo absolut intet at gøre med, om han synes, du er lækker eller ej. Sig til dig selv, at der absolut ingen grund er til at blive såret eller pigefornærmet. Hvis han for en enkelt gangs skyld ikke har lyst, er der ikke andet at gøre end at komme op på hingsten igen hurtigst muligt (eller alternativt se at finde dig en bedre hingst).


LAD HAM SE DIG NØGEN
Start aftenen med at tage et langt og lækkert bad. Lad døren stå på klem, så han kan få et glimt af din nøgne hud, mens du smører dig ind i creme. Eller endnu bedre: Vals forbi ham splitterragende nøgen som Jennifer Aniston i ’The break-up’. Mænd er visuelle væsener, og synet af dig uden en trevl på kroppen skal nok spore hans tanker ind på noget frækt.

Side 2


EN DUFT AF KVINDE

Det er ikke lige meget, hvordan du dufter, når du skal forføre din mand. Flere undersøgelser peger på, at langt de fleste mænd finder kvinder mest tiltrækkende, når de har ægløsning - simpelthen fordi vi lugter mere sexet på det tidspunkt end normalt.

Ifølge eksperter i kropssprog og dating er den allermest sexede duft, du kan tage på, både gratis, allergi-venlig og let tilgængelig - det er duften af dig selv. Stik en finger op i kusinen og dup lidt af væsken dernedefra på de steder, du normalt ville bruge parfume. Det skulle efter sigende få dig til at udsende en ekstra dosis kvindelige feromoner, hvilket vil gøre ham helt vild i varmen. En lille smule ulækkert? Ja, måske. Men det skader jo aldrig at prøve...

KLÆD DIG SEXET
Hop i en fræk kjole, der fremhæver dine former (gerne så han kan se en nøgen skulder eller et par bare ben) og et par høje stiletter. Det skal nok få ham til at spærre øjnene op, når du træder ind i stuen torsdag aften, mens han sidder og ser Nyhederne.

SE HAM I ØJNENE 

Sæt dig ved siden af kæresten i sofaen - også selv om han stadig er dybt optaget af fjernsynet. Dit kropssprog skal være åbent; vend dig mod ham, og lad være med at krydse arme eller ben. Hold blikket på ham, og smil. På et tidspunkt skal han nok opdage, at der sker et eller andet ovre i din side af sofaen, som får ham til at glemme Nyhederne.

Side 3

RÆK UD EFTER HAM
Inviter ham hen i din ende af sofaen ved at række hånden indbydende hen imod ham. Når du med dit kropssprog viser, at du har lyst til at blive tilfredsstillet af ham, vil det gå direkte i bukserne på ham.

HVISK HAM I ØRET 

Når han er kommet helt tæt på, læner du dig frem og hvisker ham i øret - det kan både være en kompliment a la ’du er pisselækker i den der trøje’ eller noget endnu frækkere a la ’gæt, hvad jeg har lyst til...’. Det er super intimt at hviske, og samtidig får du en god undskyldning for at berøre ham med dine bryster.

STRIP

De fleste mænd ville dø for at se deres kæreste smide tøjet stykke for stykke som en anden Demi Moore - med dem selv som eneste publikum. Der er også mange kvinder, der godt kunne tænke sig at prøve - men angsten for, at han skal give sig til at grine, holder dem tilbage (se bare afstemningen til højre!). Og jo, han vil nok sidde med et lille smil om munden, mens du folder dig ud. Men det er et saligt smil, ikke et spottende!

Lær kunsten at strippe her

Eller

Læs debatten her for at finde kurser i poledancing og stripfitness

GIV HAM MASSAGE
Mænd er vant til, at det er dem, der skal ’yde’ i sengen, og derfor vil han nyde, at du for en gangs skyld tager kontrollen, og han bare kan få lov at tage imod. Giv ham en god omgang erotisk massage for at varme lidt ekstra op - læs den udførlige guide her.

Hvad venter du på? Se at komme i gang, dame! Det kan næsten ikke blive andet end sjovt...