Liiige lidt længere ned, skat...
Liiige lidt længere ned, skat...

Lær ham at slikke kusinen

Se, hvordan du gør du din loverboy til en tungetrænet nydelses-ekspert

8. januar 2010 af woman.dk

Lær ham at slikke kusinen


Kender du det? Det er rart nok, men det får dig bare ikke helt op at ringe. Du ligger på ryggen, mens din partners hoved er godt begravet mellem benene på dig, og du ville bare ønske, du kunne fortælle ham, HVORFOR du ikke kommer. Det kan du også godt, men vær varsom! En mand skal have det serveret med omtanke. Vi viser dig hvordan.

Sådan gør du

Maj Wismann er sexolog og parterapeut. Find hendes på majwismann.dk eller facebook.com.
SÅDAN GØR DU

Vent til I kender hinanden
Det er ikke lige på første date, at du skal begynde at instruere ham. Har du derimod en partner gennem længere tid, er der intet i vejen for, at I kan tage en snak om oralsex, og hvad I hver især best kan lide. Faktisk er det en rigtig god idé, at I gør det!

DON’T
Når du skal give din partner instrukser, er det vigtigt, du gør det med omtanke. Hvad end du gør, så pas på, at du ikke kommer til at lyde bebrejdende. Sig ikke, hvad du ikke kan lide. Sæt i stedet fokus på, hvornår det er ekstra godt. På den måde undgår du at gøre emnet til et problem.

Husk
De fleste mænd nyder at slikke, men frem for alt gør han det for din skyld, og for at det skal være rart for dig. Derfor vil han jo også gerne gøre det godt, så der er ingen grund til at fake, fordi du synes, det er synd for ham, hvis du ikke lader til at nyde det. Han vil gerne blive bedre, så han kan tilfredsstille dig, og du vil gerne tilfredsstilles. Så at tale om det er win-win!

En lille brugsanvisning
Prøv at lave et lille kort til ham, hvor du skriver de ting, du best kan lide. Det kan for eksempel være, at han skal vente fem minutter, inden han går direkte til klitoris, så du kan nå at blive opstemt og bedre kan opnå en perfekt nydelse. Hvis du mere er til den mundtlige beretning, kan du også beskrive for ham ansigt til ansigt, hvad du godt kan lide, han gør.

Hvornår er det bedst for ham?
Det kan være, han bedst kan lide at slikke kusinen, når den er glatbarberet. Det kan også være, der er bestemte tidspunkter i din cyklus, hvor du smager eller dufter anderledes. Måske er der tidspunkter, han ikke bryder sig om. Spørg ham direkte, eller prøv at lure det. Hvis han for eksempel kaster sig over kusinen, når hun er glat, og han ikke har risiko for at få hår i munden, er det nok en god indikator på, at du skal barbere dig noget mere, hvis du gerne vil slikkes.

Start med ham
Når du nu gerne vil have ham til at forbedre sin teknik, er det en god idé at spørge ham, hvad han kan lide til at begynde med. Giv ham et blowjob, hvor du prøver dig frem og få ham til at fortælle, hvornår det er bedst. Bagefter kan du så bede ham om at gøre det samme for dig, men vent lige et par dage, så han ikke er helt kvæstet, når han går i gang.

Sig det undervejs
Sig det med støn. Jo bedre det er, des mere stønner du. Når det ikke føles så rart, tier du stille. Du kan også sige undervejs, hvis noget er vildt godt. Er han med på, at det er en undervisningstime, kan du eventuelt rykke lidt med hans hoved eller din bækkenbund for at lære ham at ramme plet.

Dvd’er
Du kan også købe meget fancy dvd’er med introduktionskurser til oralsex - sådan en kan du eventuelt forære ham (og dig selv) i valentinsgave. Nogle af dem starter op med træning af kæbe- og tungemuskler, praktisk!

Det kan han gøre


DET KAN HAN GØRE

Fyr op i faser
Det skaber spænding, hvis han inddeler seancen i forskellige faser, for eksempel:
1. Allerførst undersøger han hele din krop - maven, lårene og andre erogene zoner som lænden - med øjne, fingre og tunge.
2. Tungen går nu på opdagelse omkring kusinen og veksler mellem at være spids, bred, hurtig og langsom. Men klitoris gemmer han lidt endnu.
3. Fokus skifter til de indre skamlæber, forhuden og klitoris. Han bliver mere monoton i sine slik og finder en stilling, han kan holde.
4. Her har han fokus på klitoris - han slikker dig blidt og ensformigt.
5. Under din orgasme kan han fint fortsætte med at slikke, men han skal presse lidt og også give andre dele af din krop opmærksomhed.
6. Når du har fået de orgasmer, du har lyst til, skal han ikke stoppe brat, men gå tilbage til den første, kærtegnende fase.

Tempo og teknik
Generelt stimuleres du bedst, hvis han bruger tungen i hurtige bevægelser med pres på og veksler mellem at spidse tungen, gøre den bred og bruger dens forskellige sider. Det skal hverken blive for voldsomt eller for vagt, for så kan du have svært ved at få orgasme.

Effektive figurer
Har din partner en atletisk tunge, er der flere figurer, han kan lave med den, som får dig op at ringe:
Cirklen: Han tegner et O med sin tunge. Det kan laves hvor som helst.
Ottetal:Tungen kører i ottetaller, hvor krydset lander lige oven på klitoris.
V’et: Hans tunge tegner et V, som starter i den ene side lidt over klitoris, ned i en spids og op på den anden side.
Larvebevægelsen: Hans tunge bevæger sig hen over dig på en bølgende måde. I dette og de andre tegn kan han med fordel skifte mellem forskellige tempi.

Mere følelse med sug
Vil du gerne være endnu mere følsom i i underlivet, så få din loverboy til at bruge sugeteknikken. Den er eminent til at få blodet til at strømme til stedet og højne følelsen. Mens han suger, kan han for eksempel lade tungen køre rundt i cirkler. Men han må ikke suge for hårdt. Det kan være ubehageligt.

Hot, hot, hot
Dypper han sin tunge på en overskåren chili, inden han slikker dig, får det dit underliv til at føles varmt, og det kan forstærke følelsen. Bliver det for hot, kan I komme yoghurt naturel på og dermed skrue lidt ned for temperaturen igen.