© iStock

Har du problemer med at ramme klimaks? Her er læsernes bedste tips til en orgasme

Drik meget vand, rør ved dig selv og nyd det! Få et hav af gode råd her

21. april 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Det er (desværre) ikke lige nemt for alle. Orgasmen kan være tricky, og selvom videnskaben har forsøgt at hjælpe, og vi har givet dig andre gode råd til at komme, har du måske ikke ramt det gyldne klimaks endnu?

Vi har spurgt jer, kære læsere, hvad jeres bedste orgasmetips er. Her har vi samlet et lille udpluk af jeres gode råd. 

1. “Slap af, og lad være at tænke så meget over det. Det kommer (for mig) af sig selv, når man bare slapper af. Lad være at gå i panik over ikke at få det. Det kan være mega lækker sex, selvom du ikke får en orgasme.”

- Sille, 24

2. “Der er ikke noget galt med at røre ved dig selv og hjælpe til under samlejet. Et andet råd er at lade fyren vide, at du er ved at komme. Det er som at lægge op til mål, og nu skal de bare score – der bliver givet 120 procent!” 

- Karina, 29

3. “Det er bedst, hvis det er med en, du elsker og er tryg ved.”

- Sarah, 31

4. “Slap af, kom ud af hovedet, og tænk ikke så meget. Bare føl, hvad din partner gør, og hvor han rør dig.”

- Michelle, 25

5. “Forestil dig din frækkeste fantasi med dig selv som hovedperson. Hvis jeg nogle dage kæmper lidt mere med orgasmen, hjælper det altid, hvis mine brystvorter forsigtigt nives og slikkes.”

- Cathrine, 26

6. “Jeg løfter mit bækken op, når han tager mig i missionær, og så må han gerne være bøjet ind over mig – det stimulerer virkelig godt!”

- Louise, 22

7. “Det er nemmere at få orgasmer, når der er meget væske i kroppen – drink masser af vand, så bliver det ekstra godt i sengen om aften.”

- Mette, 29

8. “At have styrringen er vejen for mig.”

- Sara, 25

9. “For mig skal der tre ting til. 1) Jeg skal helst have lyst til sex inden. 2) Stimuler klitoris under sex, så der er stimulans både ved klitoris og ved skeden. 3) Nyd det! Selvom du ikke får en orgasme, er det vigtigt, at du nyder det. Så sig, hvad du vil have og hvordan. De kære mænd er ikke tankelæsere!”

- Anne Katrine, 28

10. “Han skal trænge op i mig, mens vi ligger i ske, så han kan røre mig foran samtidig.”

- Sine, 23

11. “Doggystyle og at han stimulerer klitoris. Det er bedre, end hvis du selv gør det, da forudsigeligheden af dine egne fingre er kedelig.”

- Laura, 26

12. “Hjælp selv til – enten med fingrene eller ved at guide din mand. Sig, hvordan du vil have det. Jeg har aldrig oplevet, at de tog det negativt.”

- Lise, 30

13. “Du skal på en måde spænde op i kroppen, ligesom når du laver bækkenbundstræning. Og så skal vejrtrækningen være med. Dybe indåndinginger!”

- Anne, 27

14. “Du skal lære dig selv at kende først. Det har dog hjulpet mig meget med en vibrator.”

- Sidsel, 24

15. “Tænk ikke over, hvordan du lyder eller ser ud. Mænd synes, du er allermest fræk, når du slapper af og nyder øjeblikket fuldt ud. Øv dig med din partner. Ha' sex i stillinger, som du selv onanerer i, vis ham hvordan du onanerer, og få ham til at gøre det sammen med dig. Øvelse gør mester.”

- Marie, 27

16. “Jeg kan bedst komme, hvis fyren slikker mig og giver sig god tid. God tid er det vigtigste. Jeg elsker at blive teaset rundt om fissen, istedet for at han slikker der med det samme. Det kan gøre mig virkelig liderlig.”

- Carolina, 25

17. “At holde vejret, når du kommer – så holder orgasmen længere.”

- Tine, 21

18. “Jeg var meget lang tid om at lære det. Men øvelse foran en pornofilm gør, at jeg nu kan selv og også nogle gang sammen med min kæreste. Da jeg endnu ikke vidste, hvad det var, var det nok en angst for at miste kontrollen, der holdt mig tilbage.”

- Fie, 29

19. “Rid ham! Det virker i hvert fald (næsten altid) for mig. Jeg rider ham samtidig med, at han stimulerer min klitoris. Der plejer ikke at gå længe, før vi begge to kommer.”

- Trine, 28

20. “For mig virker en god opvarmning altid – godt forspil er vejen for mig. Når jeg har en bestemt følelse (som ikke kan forklares) under forspillet, får jeg helt hundrede orgasme.”

- Gry, 25

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.