Lav mand og stor diller? Derfor hænger det sammen!

© Giphy.com

Jeg ved ikke med jer? Men jeg har en teori. Og jeg har ikke kun en teori fordi jeg har fået en fiks idé. Nej, jeg mener faktisk, at jeg har en teori, som jeg har oplevet passer i virkelighedens verden. Hvis du har læst mine tidligere blogindlæg, kære læser, så ved du nok også, at jeg ikke gider knalde med en fyr, hvis han har en lille diller. Sådan er det bare.

Jeg får intet ud af det og jeg gider ikke spilde min tid. Så selvom fyren er den sødeste i verden, så siger det mig langt fra noget, hvis ikke han kan fylde mig ud på den helt rigtige måde. Derfor har jeg efterhånden gjort en kunst ud af at finde ud af, hvilke mænd, som har en stor diller. Og her kommer min teori.

Lave mænd har STORE vedhæng

Efter mange forskellige afprøvelser, kan jeg idag se, at jeg har en enkelt teori, som plejer at holde stik. Lave mænd har en STOR diller. Jeg ved ikke hvorfor eller om jeg bare har ramt Jackpot med mine scoringer, men de mænd, som er lidt lavere end gennemsnittet, og som jeg har været sammen med, er rimelig godt udrustet. Og her snakker jeg ikke om små spinkle mænd.

Nej, de må gerne se lidt kompakte og trænede ud. Jeg dater i øjeblikket Mr. Perfect som jeg må sige er i en liga helt for sig, når det kommer til størrelsen på hans vedhæng. Vi er to super liderlige og sexlystende personer, som bare ikke kan få nok af vild sex, fantasier og udfordringer. Faktisk er han en af de mest sexlystende mænd, jeg nogenside har mødt, hvilket virkelig passer godt til mig.

Udover at han virkelig ved hvordan han skal tage mig, så har han også en kæmpe stor en og holder virkelig længe, hvilket jo er drømmescenariet for mig. Det eneste problem der er i det, er at jeg efter et samleje med ham er helt brugt op og ødelagt forneden, og derpå nødt til at holde mindst en dags pause, før jeg er klar igen. Men et eller andet sted så er det, det hele værd. Hvem gider os at ligge med en ostereje frem for det ultimative macho bæst?

Miss Lara

Miss Lara er en ung kvinde midt i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser. Miss Lara er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.