Mænd afslører, hvad de i virkeligheden tænker på, når I har sex

Hvis du tror, det primært er ting som bryster og porno, tager du grueligt fejl

3. november 2016 af Redaktionen

Har du nogensinde overvejet, hvad der egentlig foregår inde i hovedet på ham, når I har sex? Det får du svar på her, hvor vi har spurgt en række mænd, hvilke følelser og tanker de har i sengen.

Den bedste følelse i verden

“Når jeg har sex, føler jeg mig tæt knyttet til min partner. Jeg føler en form for tryghed ved at vide, at jeg kan være nøgen foran hende, og at jeg kan have det godt med, at hun ser mig, som jeg er. Jeg føler, at vi sammen bliver til én person i det øjeblik, jeg er oppe i hende. Det er den bedste følelse i verden!”

- Klaus 


Enormt presset

“Jeg føler en form for præstationsangst under sex, især når det er med en ny kvinde. Jeg skal performe rent seksuelt, og jeg skal få kvinden til at føle sig sexet, veltilpas og tilfredsstillet. Der er mange ting, der skal falde i hak, for jeg har jo ikke lyst til at være ham, hun ender med at huske som ‘fem-sekunders-manden’.”

- Lars 


De tre små ord

“Under sex er jeg altid tæt på at sige: ‘Jeg elsker dig’. Selv i starten af et nyt forhold kan jeg finde på det, også selvom jeg som sådan ikke elsker hende.”

- Jesper

Hun skal være tilfreds

“For mig er det lige meget, hvilken stilling vi bruger. Næsten alle er lige gode og dejlige. Bare ikke missionæren, den er kedelig. Men jeg føler ansvar for, at kvinden skal tilfredsstilles. Derfor er det fedt, når hun siger højt, hvad hun vil have.”

- Søren

Det vigtigste er, når hun kommer

“Jeg elsker at få min kæreste til at komme. Med fingrene, med tungen, med min pik, i sengen, i sofaen – it’s all good. Det giver mig så meget selvtillid, at jeg kan give hende orgasme. Og det tænder mig helt vildt, når hun klynker og stønner og slet ikke kan styre sig. Det er næsten federe end selv at komme.”

- Johan


Er jeg god nok?

“Det er faktisk begrænset, hvor meget jeg tænker på mig selv under sex. Til gengæld er jeg altid nervøs for, om jeg er god nok til min partner, og om hun er okay med de ting, jeg gør ved hende.”

- Benjamin


Pyt med mig

“Jeg kan godt komme til at koncentrere mig lidt for meget om, hvad min kæreste gerne vil have mig til at gøre. Pyt med, om det er godt for mig, for det er det uanset hvad... Til gengæld kan det godt være lidt af et projekt at finde ud af, hvad der er godt for hende og får hende helt op at ringe.”

- Anthon


Just the two of us

“Når jeg har sex, føler jeg, at min partner og jeg er de eneste mennesker i verden.”

- Michael

En rigtig mand

“Mine ben dirrer, mit hjerte pumper hurtigere, pulsen stiger, jeg føler mig tændt og sexet. Ja, faktisk føler jeg mig som en rigtig mand, når jeg har sex.”

- Christian


Neeeej, ikke endnu!

“Jeg tror, jeg taler på mange mænds vegne, når jeg siger, at vi fokuserer på ikke at komme for tidligt. Jeg vil så gerne have hende til at komme først, så jeg prøver at tænke på ligegyldige ting for at undgå, at jeg kommer for hurtigt. Det er et paradoks, at vi fornægter nydelsen for at gøre samlejet længere.”

- Troels


Hun skal føle sig oppe i skyerne

“Jeg føler alt! Jeg er så tæt på min elskede som muligt, og det pirrer mig. Tanken om, at jeg kan få hende til at føle sig helt oppe i skyerne, fryder mig vildt!”

- Kevin


Intimt og fantastisk

“Når jeg har sex med min kæreste, føler jeg for alvor, at jeg er tæt på hende. Kombinationen af noget, der både er følelsesmæssigt og kropsligt intimt, er helt fantastisk.”

- Caspar


Artiklen har tidligere været bragt i magasinet og er skrevet af Cecilie Engholm Skov.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide