article 20554
article 20554

Mænd bliver lykkelige af sex

Kvinder, derimod, vil hellere kramme sig til lykke

10. november 2006 af Woman

Af: Mette Andrea Boesgaard

Hvad er lykke egentlig? Tja, det er der jo helt forskellige svar på, alt efter hvem man spørger. Men en undersøgelse tegner et generelt billede af, hvad mænd og kvinder opfatter som lykke - og de to køn er bestemt ikke enige!

Undersøgelsen afslører nemlig, at mænd er mest lykkelige, når de har sex - kvinder, derimod, oplever det største strejf af lykke, når de ligger og krammer med kæresten i sengen. På mændenes top 10 liste over, hvornår de var lykkeligst, var også begivenheder som at se favoritbandet spille og være på toppen af et bjerg (!), mens kvinder blev lykkelige af at gå hånd i hånd med deres elskede eller at drikke en kop te i ro og mag på sofaen.

Det er chokolade-drikken Galaxy Hot Chocolate Bliss, der har spurgt 3.600 mennesker om deres opfattelse af lykke. Foruroligende nok fandt halvdelen af de undersøgte dog, at de fandt det svært at slappe af, fordi der altid var for meget at gøre. Og når de endelig havde tid til at pleje dem selv, havde de dårlig samvittighed over at gøre det!

Her de top 10 mest lykkelige øjeblikke ifølge undersøgelsen - læs med og bliv inspireret!

  1. At kramme med kæresten i sengen
  2. At have sex
  3. At læse en bog i badekarret
  4. At gå hånd i hånd med sin elskede
  5. At slappe af på stranden
  6. At sove længe
  7. At svømme i tropiske vande
  8. At ligge i en hængekøje på ferien
  9. At slappe af hjemme på sofaen med en kop the
  10. At grine med venner og familie

 

Læs mere: Sådan bliver du lykkelig