© iStock

Mænd: “Så frækt er sex med dominerende kvinder”

Se mændenes svar her

16. december 2015 af Kathrine Priergaard Lund

“Uden at det her skal lyde for overdrevent, så nyder jeg at være dominerende i sengen. Jeg gider ikke ligge stille. Jeg siger sjældent noget, tager tøjet af mig selv, så ham og rider ham. Prøver han at vende mig rundt tager jeg ham i hænderne/på håndledene (blidt, men fast). Derudover kysser jeg ham på krop, hals og øreflip får let bid (blidt). Mine tidligere partnere syntes om det, men hvad tænker I? Er det for meget, udfordrer det jeres maskulinitet eller er det et frækt modspil?"

Christine, 20 år

“Det er fedt, men nogen gange vil jeg også være den dominerende part. Kan forestille mig at dominerende mænd ikke har et problem med at tage styringen, hvis de har lyst, mens de mindre dominerende vil føle at de mister al magten. Nogen vil kunne lide det, andre ikke. Der skal helst være lidt variation i det.”

Mand

“Hvis du bare under introen sagde at du ville have mig, så ville jeg være som modellervoks mellem dine hænder, og ladet dig gøre lige hvad du ville. Synes det er så frækt gjort!”

Kim, 29 år

Se her, hvordan andre mænd tænker om at blive domineret i sengen

Brænder du inde med et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så spørg mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar samt læse andre kvinders spørgsmål.

Vil du læse endnu mere om om mænd og sex?

Du vil (garanteret) også kunne lide